Quatre victòries consecutives!

08 Juny 2021
Celebració del 2-0 Celebració del 2-0 FIFA 21 (captura)

Els escapulats poden respirar una mica més tranquils a la VFO després de vèncer The Other Side per 4-0 enmig d'una gran ratxa.

En un partit amb importància màxima, els escapulats van sortir a per totes sabent que un triomf els posaria amb 27 punts i també suposava guanyar l'average a un rival directe Després del respecte mutu als primers minuts, l'Europa va començar a accelerar i el marcador es va moure ràpid: passada de Jose a l'espai i Joanpe, davant una sortida molt precipitada del porter, la va passar per sobre a Pascu qui, a porteria buida, va fer l'1-0.

Abans del descans va arribar el segon en una jugada marca de la casa en un còrner cap a Ethern que el defensa de Sant Adrià, després d'un refús, va enviar de cap a l'escaire per fer el 2-0. A la represa, els de Beltry van seguir pressionant i en una d'aquestes Raúl, en la sortida de pilota rival, va permetre a Joanpe fer el 3-0.

Isaac, a les acaballes, va donar una gran passada de gol cap a Forever i l'alacantí no va perdonar per fer el seu desè gol a la lliga. Victòria important a sis partits del final per seguir lluitant la permanència, ara fora de la zona de descens. Jam i Pobla son els rivals del que resta de setmana.