agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Nova coordinació a l'àrea de Futbol 7

12 Febrer 2018 Redacció
Marc Rodríguez, esquerra, i Guillem Josa, dreta Marc Rodríguez, esquerra, i Guillem Josa, dreta Arxiu CE Europa (Albert Ramirez)

El fins ara coordinador responsable, Alberto Morales, deixa el club per incompatibilitats laborals. Dos tècnics prendran el seu relleu.

La direcció esportiva, amb l'acceptació de la Junta Directiva, ha decidit que per a la resta de temporada hi haurà dues figures de coordinació del Futbol 7. Una és Guillem Josa, jugador del Primer Equip del club que ha arribat des de l'Escola fins a la primera plantilla passant per totes les categories. També forma part dels entrenadors de la base desde fa uns anys i enguany és l'entrenador de l'Alevi A.

L'altre és Marc Rodriguez, exjugador de l'Escola i també de la base fins l'etapa de juvenil. Posteriorment ha estat també entrenador dels equips de base, actualment dirigint l'Alevi C. Josa i Rodríguez són dues persones coneixedores del club i el funcionament de la base i estan preparades per iniciar un nou rol dins el seu organigrama. Seran les dos persones que treballaran conjuntament amb el director tècnic, Ramon Gatell per tal que el funcionament dels equips de Futbol 7 sigui l'ideal.

A partir d'avui dilluns ja iniciaran les seves tasques com a coordinadors adjunts de Futbol 7. Per tant, l'estructura pel que fa a la direcció esportiva queda així:


Director Tècnic
Ramon Gatell

Coordinador Futbol 11
Marc Alegre

Coordinadors adjunts Futbol 7
Guillem Josa i Marc Rodriguez

 

acidH TEB SpecialOlympics