En marxa els juvenils B i C

16 Agost 2018 Redacció
Ametller seguirà dirigint el Juvenil B Ametller seguirà dirigint el Juvenil B Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Dos equips més de la base escapulada se sumen a la llista de plantilles que es troben en pretemporada en aquest mes d'agost.

El Juvenil B, entrenat un any mes per Albert Ametller i Àlex Lopez, inicia avui 16 d'agost la seva preparació. L'equip realitzarà entrenaments diaris amb els seus partits amistosos per preparar amb garanties l'inici de temporada. El B és equip amb una gran part dels jugadors que estaven al Juvenil C l'any passat, acompanyats amb alguns que repeteixen al juvenil B i algun fitxatge de fora per formar un grup que vol competir al màxim cada setmana. El seu primer partit de pretemporada serà dissabte 18 d'agost a les 19:15 hores al Nou Sardenya.

El Juvenil C, entrenat per tercera temporada consecutiva per Jordi Puig, també comença avui els seus entrenaments. Aquest serà un equip que entrenarà durant aquest mes de forma intensa per preparar una temporada sempre dificil per una plantilla que es el seu primer any de juvenils i que ho farà a una categoria exigent. L'objectiu és clar, intentar no estar en la zona de descens a final de temporada. Dissabte 18 d'agost ja té el seu primer amistos a les 17:15 hores.

 

acidH TEB SpecialOlympics