La Copa de Regions UEFA haurà d'esperar dos anys més per a Catalunya

Catalunya marxa de buit d'Extremadura Catalunya marxa de buit d'Extremadura FCF

La selecció catalana amateur ha perdut per la mínima davant Aragón (1-0) i queda eliminada de la Copa de Regions UEFA.

Fase Estatal · CRU · 07/12/19 · 12 hores · Mpal. Arroyo de San Serván

ARAGÓN
1 - 0 CATALUNYA

Catalunya necessitava un triomf (i per més d'un gol) per poder aspirar a passar de ronda i en dependència del resultat de demà entre Aragón i Extremadura. Malauradament no ha fet falta esperar al matx de diumenge per constatar l'eliminació del combinat del Principat: zero gols en dos partits, un empat i una derrota han deixat fora el quadre dirigit per Toni Almendros.

Quant al partit, el gol al minut 19 de David Sicília per part d'Aragón ha caigut com una galleda d'aigua freda sobre els interessos de la selecció UEFA catalana. En els minuts restants de matx, res ha pogut capgirar el resultat i Catalunya haurà d'esperar dos anys més per prendre part d'aquesta competició.

En clau escapulada, Sergi Pastells ha sortit a l'onze inicial català completant tot el matx i Jordi Cano ha entrat al terreny de joc a la segona part. El capità Àlex Cano no ha disputat el partit.

ARAGÓN: Nelson, David Sánchez, Karol, Manau, César San Agustín, Jaime Barrero, Álvaro Barrero (Luis Costa, 80'), David Sicília, Matías (Roldán, 67'), Martineza (Ramón Garcia, 55') i Genovés.

CATALUNYA: Sergio Fernández, Sergi Pastells, Pelegrín, Guillem Pujol, Sergi Serrano (Josu, 45'), Jaume Aparicio, Ton Alcover, Jaume Pascual (Jordi Cano, 45'), Xavi Ferron, Jan González (Bermúdez, 68') i David López.

GOLS: 1-0 (David Sicília, 19').

Copa de Regions UEFA (Fase estatal).

Segon partit del triangular de la primera fase estatal de la Copa de Regions UEFA. Catalunya, amb un empat i una derrota, queda eliminada del torneig.