agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Acord amb el FC Martinenc

11 Setembre 2014
Acord amb el FC Martinenc De Bode i Porcar tancant l'acord

L'Europa amplia el seu acord d'entrades a 5€ amb un altre club més del grup V de Tercera: el veí, etern adversari esportiu i a la vegada vell amic, el FC Martinenc. Des del proper cap de setmana, qualsevol soci dels dos equips podrà veure l'altre club tot l'any pagant només 5€ a taquilles.

D'aquesta forma el Martinenc se suma als acords de l'Europa ja portats a terme amb Montañesa i Santfeliuenc. La Diada Nacional de Catalunya ha fet coincidir, a la cua de l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, a les expedicions d'Europa i Martinenc.

El president de l'Europa, Guillaume de Bode i el director general del Martinenc i exjugador del club escapulat, Alfred Porcar 'Fido', han acordat un preu especial pels seus respectius socis. Així, tot soci d'Europa o Martinenc, al dia de pagament del respectiu carnet 2014/2015, podrà entrar tota la temporada al Nou Sardenya o al Municipal del Guinardó per només 5€, ja sigui per veure els dos derbis entre els dos equips o qualsevol altre partit de lliga regular de Tercera.

140911-martinenc-2

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics