Imprimir aquesta pàgina

Què és la Fundació?

FUNDACIÓ PRIVADA ESPORTIVA EUROPA

 

Fundació

La Fundació Privada Esportiva Europa és una entitat vinculada al CE Europa, sense ànim de lucre, destinada a la promoció social del CE Europa. Dins la mateixa es promouen diferents activitats relacionades amb l'esport, es donen a conèixer programes d'inserció social, es concedeixen beques esportives per a famílies sense recursos i es dóna suport amb el nom i material del CE Europa a diferents equips esportius de caràcter integrador i desenvolupador de les capacitats personals.

La Fundació està dirigida, tal com marquen els seus estatuts, pel president de torn del CE Europa, i compta amb socis d'honor anomenats patrons i que són tots aquells particulars o empreses que, en funció de la seva necessitat d'acció social, col·laboren amb la Fundació i formen part del seu desenvolupament socio-esportiu.

Per tal d'informar-se sobre les activitats socials i esportives de la FPEE o per tal de vincular-se com a patró del seu projecte, cal contactar amb el departament d'administració (c/ Secretari Coloma, 140. De dilluns a divendres d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores) al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé per telèfon al 932 102 551.

 

PERFIL D'ACTIVITATS

SOCIALS

Campanya de recollida d'aliments, recollida de joguines per a infants, cobertura de necessitats per persones amb dificultats i servei psicopedagògic per les famílies integrants de la FPEE o del CE Europa.

ESPORTIVES

Beques de jugadors/es de famílies amb problemes econòmics, organització d'events i competicions de caire solidari, estructuració (nom i equipament) d'equips d'intregració social.

 

COL·LABORACIONS ESPORTIVES ACTIVES

Actualment la FPEE col·labora amb diverses entitats en l'àmbit esportiu. Dins la seva Escola de Futbol acull nens orfes procedents del centre de Sant Josep de la Muntanya. A nivell estructural, la FPEE té conveni amb la fundació COINRE, on l'Europa dóna nom i vesteix diversos equips de futbol i futbol sala de persones amb malalties mentals. D'altra banda, la Fundació també col·laboració en la difusió dels jocs Special Olympics de Catalunya. Així mateix, la Fundació Europa col·labora amb el projecte "Teaming" (donació d'un euro mensual del salari, en comú amb la resta d'empleats, per una bona causa), destinant els diners als centres de tractament de la Fundació Nexe i el Cottolengo del Padre Alegre.