Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions
Articles filtrats per data: Agost 2017 - ceeuropa.cat

L'Europa incorpora al Primer Equip el jugador del Filial Alejandro González i rep en forma de cessió el futbolista Arnau Gaixas de l'Espanyol B.

Publicat a Notícies

Clara i contundent golejada del Femení A escapulat en el darrer amistós de pretemporada (9-0 contra el Sant Quirze) i pensant ja en estrenar la lliga.

Publicat a Notícies

La victòria per 2-3 de l'Europa B al camp del Sant Joan Despí tanca una excel·lent pretemporada impecable on l'equip no ha perdut cap partit.

Publicat a Notícies
Dimecres, 30 Agost 2017 21:45

A Gavà, pel matí

El Gavà-Europa, corresponent a la tercera jornada de lliga de Tercera Divisió, es jugarà a La Bòbila blaugrana el diumenge dia 3 a les 12.

Publicat a Notícies

L'Europa falicitarà als mitjans que vulguin cobrir tota la temporada escapulada a Tercera un passi acreditatiu sota els següents requisits.

Publicat a Notícies Premsa

Els instants previs del partit de lliga Europa-Terrassa de Tercera Divisió van servir per mostrar al públic el nou vehicle oficial de l'Europa.

Publicat a Notícies
Diumenge, 27 Agost 2017 23:19

L'Europa B, de triomf en triomf

El Filial de l'Europa segueix guanyant equips de Primera Catalana. En aquesta ocasió a Vic, superant el conjunt local per un marcador final d'1-2.

Publicat a Notícies
Diumenge, 27 Agost 2017 22:20

Amb aquesta actitud, a la fi del món!

Partidàs el que han regalat Europa i Terrassa al Nou Sardenya en un duel (2-2) que podria haver caigut en qualsevol moment per un dels cantons.

Publicat a Cròniques
Diumenge, 27 Agost 2017 21:34

Zona Mixta: Jornada 2 (2017/2018)

Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Terrassa, els dos tècnics han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

Publicat a Zona Mixta
Dissabte, 26 Agost 2017 23:01

Triomf a casa contra l'Espluguenc

En el cinquè compromís de la pretemporada, l'Europa B ha tornat a sumar una victòria, en aquesta ocasió 1-0 a casa contra l'Espluguenc.

Publicat a Notícies

acidH TEB FederacioAcell