Un diumenge farcit d'actes

18 Abril 2016 Àngel Garreta
Estand de l'ONG Llibre Solidari a l'estadi Estand de l'ONG Llibre Solidari a l'estadi Àngel Garreta

L'Europa-Masnou va tenir molta vida al seu voltant. Un partit amistós previ entre penyes i Sant Medir, visita del darrer pregoner de la dolça festa, estands solidaris i autògrafs molt especials.

Sant Medir

Previ al partit de Tercera Divisió es va disputar un amistós ben especial entre representants de les penyes del CE Europa i membres de les colles de Sant Medir. El resultat final, 2-7 pels de Sant Medir, més encertats de cara a porteria. Qui va ser pregoner 2016 de Sant Medir, el periodista Jordi Costa, de RAC1, va ser convidat a la llotja a presenciar el partit.

Mercat de roba del club

L'Europa va disposar durant dissabte i diumenge al matí una petita taula amb roba nova de temporades anteriors. Va ser un èxit de vendes que ajudarà a donar major visibilitat als colors de l'Europa arreu dels carrers i al propi estadi quan la gent faci servir la roba obtinguda.

Estands

Diverses cases comercials i ONGs van tenir presència diumenge al Nou Sardenya. Mutuarisk va informar de les condicions i pressupostos especials per a socis de l'Europa respecte els seus serveis, l'ONG Llibre Solidari va oferir llibres i CD's a baix preu per tal d'ajudar la gent més necessitada i la cooperativa de treball TEB Solucions va oferir una mostra dels seus productes d'alimentació cooperatius, d'entitats d'economia social i empreses locals de valor afegit.

Visita de Manolo Castillo

Va ser un dels grans golejadors de finals dels anys 80 i principis dels 90. Durant tres temporades seguides -1988/1989 a 1990/1991- va ser el màxim anotador de l'equip escapulat amb 27, 16 i 13 gols respectivament. Amb 56 dianes totals és el cinquè màxim golejador de tots els temps dins la història escapulada. Parlem de Manolo Castillo, qui ahir va visitar el Nou Sardenya i es va endur de record el llibre del Centenari 'Història d'un històric', amb signatura i dedicatòria de l'autor, Ramon Vergés.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell