Perfilat el Femení A

05 Juliol 2015 Redacció
Les noves incorporacions procedents d'altres equips Les noves incorporacions procedents d'altres equips Àngel Garreta

El Femení A ja té configurada la plantilla de cara a la temporada vinent, amb nou cos tècnic però amb la continuïtat de gairebé la totalitat de la plantilla. El nou míster, Álvaro del Blanco, dirigirà la seva primera sessió amb les escapulades el dilluns 17 d'agost i s'espera que la lliga comenci el 6 de setembre.

La plantilla queda configurada de la següent manera:

PORTERIA
Mònica i Jessi (Sant Gabriel)

DEFENSA
Marta, Kaky, Carlita, Júlia (Sant Andreu) i Eybis (Sant Andreu)

MIG DEL CAMP
Vane, Pili Porta, Carla, Abril (Sant Andreu), Andrea Porta, Ana Alcocer i Laia (Sant Andreu)

DAVANTERA
Anna Sitjà, Marina, Clara, Núria i Judit (Femení B)

Faran la pretemporada esperant guanyar-se un lloc a la plantilla Riera i Sala (Femení B) i Laia Rodríguez (Teià). La jugadora Alba Montoro no podrà començar la temporada donat que marxa uns mesos fora de Barcelona per motius d'estudis. Pel que fa a les baixes, no seguiran a l'Europa la portera Sílvia i les jugadores Mar i Granados. A totes elles el Club Esportiu Europa els agraeix la seva trajectòria al club i els desitja sort en els seus futurs equips.

Es retira una llegenda

Cal destacar que la capitana Sandra Teixidó, "Teixi", ha anunciat la seva retirada del futbol en actiu després de deu temporades al club i més de 300 partits defensant la samarreta escapulada. Tota una institució del futbol femení escapulat que penja les botes com un símbol europeista i tot un exemple a seguir.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics