Imprimir aquesta pàgina

L'Europa eSports resol un partit totalment dominat

25 Juny 2019 Redacció
Un dels gols del partit Un dels gols del partit FIFA 19 (captura)

En l'última setmana de lliga a Quarta Divisió, l'equip escapulat necessita un ple de victòries per aspirar al play-off d'ascens.

Tot i això, també hauria d'esperar una derrota del tercer i quart classificat. Una carambola extremadament complicada però que diu molt, i bé, de la gran temporada escapulada en l'any de l'estrena d'aquesta divisió.

Pel que fa al partit, va anar sobre rodes. Un Europa valent i superior va imposar-se a Renegades Team per un total de 2-0. El primer gol va arribar mitjançant una jugada de córner: Sergio va despenjar una pilota centrada per Just i, fent una paret amb el pal, el tauró de Centelles va atacar la pilota com si fos la seva presa enviant-la al fons de la xarxa.

Seguidament, abans que l'arbitre xiulés el final de la primera part, els escapulats van anotar el segon i definitiu gol que donava els tres punts. Aquest gol, amb Deulo com a principal protagonista. Després d'una bona recuperada de Chechi, Borja va filtrar una molt bona passada cap al davanter gironí que va definir perfectament. Finalment, dos gols i porteria a zero en un matx on la part defensiva va ser un bon escut i Turkins va complir en els tres xuts de l'equip rival.

 

Articles més recents relacionats per etiquetes