agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Conveni amb Engel & Völkers MMC Barcelona

26 Febrer 2015
Acord entre l'Europa i Engel & Völkers MMC Barcelona Acord entre l'Europa i Engel & Völkers MMC Barcelona Àngel Garreta

El Club Esportiu Europa i la immobiliaria Engel & Völkers MMC Barcelona han signat un conveni de col·laboració en el marc d'expansió i creixement institucional que l'entitat està realitzant darrerament sota la campanya 'soci 1907'. Engel & Vöelkers és una immobiliària amb més de 35 anys d'experiència internacional.

La nova empresa col·laboradora del club és una de les agències immobiliàries amb més èxit a tot el món. En l'actualitat a Barcelona ofereix una àmplia cartera d'immobles i demanda de compradors nacionals i internacionals en les zones properes a l'àmbit d'influència de l'Europa: Gràcia, Sagrada Família, Guinardó i Horta.

La signatura del conveni ha tingut lloc a les oficines d'Engel & Völkers Barcelona, amb presència del president Guillaume de Bode en representació del CE Europa i de Marc Maria Sanllehy com a vicepresident del nou patronat de la Fundació Privada Esportiva Europa. Han representat l'empresa Joan-Galo Macià, director general d'Engel & Vöelkers MMC Barcelona i el director de divisió de Gràcia i Badalona, Ignacio Pérez-Portabella. El club va fer obsequi al nou 'soci 1907' del llibre del Centenari, 'Història d'un històric'.

150226-engel-1

150226-engel-2

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics