agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

Bicampions a Cagliari!

11 Desembre 2018
L'Europa-ACIDH es va proclamar campió del torneig 'No Limits' de Cagliari per segona vegada en la seva curta història.
L'equip adaptat de l'Europa-ACIDH es desplaçarà un any més a Cagliari per a disputar el torneig 'No Limits' del 6 al 9 de desembre.
Els capitans de les plantilles masculina i femenina col·laboren en un calendari que vol donar visibilitat al projecte de Nexe.
Del 4 al 7 d'octubre se celebren, entre La Seu d'Urgell i Andorra la Vella, els Jocs Special Olympics. L'Europa hi tindrà presència.
L'equip adaptat de l'Europa-ACIDH es va presentar davant els socis i aficionats del club revalidant el títol de campió del 'Sense Límits'.
L'equip adaptat Europa-ACIDH farà la presentació oficial de cara a la propera temporada el divendres 22 de juny a les 17:30 hores.
La XXXIV edició del Campionat de Catalunya Special Olympics ACELL va tenir lloc el passat diumenge dia 6 de maig a Malgrat.
El conjunt escapulat ha perdut la final de la segona edició d'aquest campionat en una final de derbi català contra el Barça (7-8).
L'equip adaptat del CE Europa i l'ACIDH es desplaçarà aquests dies a l'illa de Sardenya per defensar el títol obtingut l'any 2016.
El jugador de l'Europa-ACIDH ha obtingut la segona posició amb el combinat del Principat en el torneig celebrat aquest cap de setmana.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics