Imprimir aquesta pàgina

Un duel atractiu a les altures

Una acció de la visita de l'Europa la temporada passada Una acció de la visita de l'Europa la temporada passada Àngel Garreta

És, de llarg, el partit de la jornada. L'Europa visita aquest diumenge el Municipal de la Pobla de Mafumet, el terreny de joc del líder de la categoria, que ho és gràcies a haver disputat aquest dimecres a Palamós (1-2) el duel de la jornada de la vaga federativa. Repassem els precedents entre granes i escapulats.

Pobla i Europa s'han vist les cares en duel oficial de lliga vuit vegades a terres de Tarragona, totes elles l'actual segle. El primer precedent va tenir lloc la temporada 2004/2005 a Primera Catalana, quan el Municipal encara era de terra, la Pobla vestia de color grana i verd i encara no era filial del Nàstic. Després del retorn de l'Europa a categoria estatal, la Pobla, ja filial grana, va irrompre a Tercera el curs 2007/2008. Des de llavors, tots dos clubs s'han vist les cares de forma ininterrompuda cada temporada fins la present.

El balanç de partits a domicili és favorable als locals (4 triomfs, 1 empat i 3 victòries escapulades), però el Municipal no és pas un camp malastruc per l'Europa, que hi ha guanyat estadísticament el 37'5% de vegades. La temporada 2008/2009, de fet, va ser històrica. En categoria estatal l'Europa va signar la tercera golejada més gran de la seva història el dia 16 de novembre del 2008, amb un contundent 0-6.

Galeria d'imatges

Articles més recents relacionats per etiquetes