Imprimir aquesta pàgina

Triomf contra el Parets a Gràcia

26 Setembre 2020 Redacció
Un gol a cada meitat, suficient per guanyar Un gol a cada meitat, suficient per guanyar Jordi Batuecas

El quart partit amistós de pretemporada del Juvenil A de l'Europa ha caigut al sac dels graciencs en un triomf per 2-0 a l'estadi contra el Parets.

Amistós Pretemporada · 26/09/20 · 17:30 hores

2 - 0 PARETS

Primer partit del Juvenil A a l'estadi aquesta pretemporada contra un equip de Primera Catalana. Al primer temps, l'Europa ha sortit fort i ben aviat, al minut 2, una pilota llarga que lluita Uri Pons amb el seu central marcador ha acabat a peus del davanter escapulat, qui s'ha endinsat dins l'àrea i quan ja es disposava a xutar ha estat objecte d'un penal que el mateix Pons ha enviat al fons de la xarxa fent l'1-0.

Al primer temps el Parets pràcticament no ha creat perill davant una possessió de pilota gairebé escapulada. Uri Pons l'ha tornada a tenir al minut 24 en un xut que un defensa visitant ha tret sota pals. A la represa, els canvis han sentat bé al Parets, molt més ficat al matx i amb més possessió.

Al minut 61, una pilota ha arribat a peus de Raúl qui, sortejant rivals, ha engaltat un xut que ha tocat un defensa visitant, fent inútil l'estirada del seu porter i fent pujar el 2-0 al marcador. Quan 'pitjor' estava l'Europa ha caigut el segon a favor. Poc després l'Europa podria haver signat el tercer, però el porter visitant ha refusat amb el peu un xut d'Adalid. Les ocasions visitant, gairebé totes a pilota aturada. A un quart d'hora pel final un xut del visitant Reyes, de falta directa, ha picat al travesser escapulat.

El porter escapulat Aleix ha intervingut amb gran mèrit aturant una nova falta directa quan el xut del visitant Marc ja es colava per l'escaire. En resum, molt bon partit de l'equip de Divisió d'Honor de l'Europa davant un molt bon rival.

La convocatòria

Per l'Europa han jugat d'inici: Aleix, Gerard Nieto, Raúl Martínez, Albert, Peñalba, Ibar, Biel Blanco, Marçal Cases, Alexis Gutiérrez, Riki Soto i Uri Pons... Han completat la convocatòria del partit: Manel Lozano, Pablo Romero, Martí, Marc Herrero, Marc Pueyo, Ehadji, Ferran, Èric Iglesias, Unai, Marc Adalid i Samba.

Quart amistós de la pretemporada 2020.

Triomf en el primer dels dos partits amistosos seguits que jugarà l'Europa aquest cap de setmana al Nou Sardenya.