Taules sense gols en el primer dels amistosos d'estiu de l'Europa B

17 Agost 2017 Redacció
Una imatge del partit Una imatge del partit Cristian Garcia

No es va moure el marcador en el partit disputat ahir dimecres al vespre entre l'Almeda i l'Europa B (0-0) en el que era el primer amistós escapulat.

Pretemporada · 16/08/17 · 20 hores

ALMEDA
0 - 0 EUROPA

El partit va ser el típic de l'inici de pretemporada, amb manca de ritme i imprecisions en les passades. A la primera meitat el Filial va tenir tres ocasions clares de gol però la manca d'encert en l'un contra un amb el porter va evitar que el gol pogés al marcador.

A la segona part, el ritme va baixat arran del cansament i nombrosos canvis amb la participació de jugadors a prova poc adaptats. Cap dels dos equips va aconseguir moure els dos zeros tampoc a la segona part. D'aquesta manera l'Europa supera el seu primer test de rodatge.

La convocatòria del partit

ALMEDA: Joel, Sergi, Walter, Pape, Albert, Arnau, Ismail, Èric, Carlos Medina, Ferran i Freixes... Van participar del partit completant la convocatòria: Christian, Iker, Nika, Marc, Martin, Oriol i Lautaro.

EUROPA: Tomás, Guillem, Pau Mas, Camps, Prats, Pol, Ayllon, Jares, Grife, Camacho i Marc Vicente... Van participar del partit completant la convocatòria: Soto, Víctor Sánchez, Joan Compte i Carlos Lorenzo.