Inici triomfant per a l'Europa B

06 Setembre 2020 Redacció
Albert Bernabéu pressiona un rival durant el matx d'ahir Albert Bernabéu pressiona un rival durant el matx d'ahir Críspulo Díaz

Bona imatge i bon inici de pretemporada del segon equip sènior de l'Europa al complex Olímpia de Sabadell (0-1).

Amistós Pretemporada · 05/09/20 · 19 hores · CEM Olimpia

SABADELL B
0 - 1 EUROPA

Bon partit global del Filial del CE Europa a Sabadell, tant en fase ofensiva com defensiva. Al primer temps, l'equip de Josep Maria Gené va disputar un molt bons 45 minuts, superant clarament els arlequinats. Bona iniciació, adequada transició al mig del camp i capacitat de desequilibri amb fins a cinc ocasions clares que van permetre controlar el partit i el joc.

Tot i les nombroses ocasions, l'únic gol del matx va arribar al minut 22, quan Vilajosana va executar un córner que va rematar Vargas de cap a l'escaire. Una millor efectivitat en la resta d'ocasions hauria ampliat merescudament el marcador pels europeistes. A l'altre bàndol, el també filial arlequinat va gaudir de dues ocasions clares per fer el seu gol, un gol que mai va arribar.

A la represa, duel més equilibrat. Defensivament l'Europa va tornar a patir dues ocasions clares en contra, però també en va gaudir de quatre a favor que no es van materialitzar. En definitiva, bon resultat conseqüència d'un bon treball col·lectiu.

200906 filial 1
Bona estrena escapulada / Foto: Críspulo Díaz

La convocatòria

Per l'Europa van jugar d'inici: Gonchi, Morlans, Vargas, Pol, Muñoz, Bernabéu, Thiago, Calderón, Pons, Víctor i Nil... Van completar el partit i la convocatòria: Shin, Pablo, Eiji, Fàbrega, Tito, Kengo, Castells, Forcadell, Boira i Ricki.