L'Europa visita Ortopèdia Curto

20 Desembre 2018 Redacció
Les instal·lacions de Curto compten amb parets personalitzades per a l'Europa Les instal·lacions de Curto compten amb parets personalitzades per a l'Europa Xavier Garcia

Tres jugadors de l'Europa (Primer Equip, Filial i Juvenil A) van realitzar proves de trepitjada dels peus a les instal·lacions de Curto.

Fruit del conveni entre l'Europa i Thuasne -marca patrocinadora de l'Europa B i líder mundial en indústria ortèsic-esportiva tèxtil-, una representació de les tres primeres plantilles masculines va visitar Ortopèdia Curto, empresa amb gairebé 60 anys d'història, referent a la Vila de Gràcia i a tot Catalunya i situada al número 22 de l'avinguda Príncep d'Astúries. Curto, que també té seus a L'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Vilafranca del Penedès i Alacant, és l'encarregada de distribuir els productes de Thuasne al nostre territori.

Fins a les instal·lacions de l'ortopèdia van dirigir-se els jugadors German Collado (Primer Equip), Kengo Matsuoka (Europa B) i Ignasi Lupon (Juvenil A). Allà els va analitzar Sergi Sanchís, tècnic ortoprotesista que despatxa, entre altres, amb jugadors de Primera Divisió. Els futbolistes escapulats es van sotmetre a unes proves en estàtic, aplicada a tots ells, i en dinàmic, aplicada en aquest cas a Lupon.

El conveni amb Thuasne i -per extensió- amb Curto, permet als responsables de fisioteràpia del club i als mateixos jugadors descobrir noves maneres de tractar, protegir i prevenir lesions. De les proves realitzades i dels consells d'Ortopèdia Curto en va prendre bona nota Sergi De Melero, fisioterapeuta de la primera plantilla escapulada, qui ja va estar present també en la passada sessió de treball amb Thuasne al Nou Sardenya.

acidH TEB SpecialOlympics