agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Televisió de Catalunya ha publicat al seu servei 'a la carta' el documental dirigit per Carles Balagué amb motiu del Centenari del club.

Per primera vegada a la història l'europeisme podrà recordar, tantes vegades com vulgui, el partit del Centenari del CE Europa.

Vas viure el partit del Centenari? El vols recordar? El vols veure per primer cop? No et perdis l'emissió del dia 12 a les 21:30 hores.

El 4 de maig del 1995 l'Ajuntament va inaugurar el Nou Sardenya. El club va fer la seva inauguració particular el 15 d'agost d'aquell any.

L'Europa és l'equip màxim golejador del grup V de Tercera (compartit amb L'Hospitalet) sumant, fins l'aturada, 59 gols a favor.

Diversos jugadors en el tram final de la seva popular carrera futbolística van pasasr per les files de l'Europa en diferents dècades.

El nom de Carles Serracant, primer golejador de la història dels camps del carrer Sardenya, ja llueix sota la tribuna de l'estadi.

Mitja hora abans del partit Europa-Granollers, sota tribuna, se celebrarà l'acte d'inauguració d'una placa commemorativa de l'efemèride.

La secció 'Què se n'ha fet de...' del periòdic L'Escapvlat, ens apropa les opinions, vivències i vida actual d'exjugadors del CE Europa.

L'extrem escapulat suma 6 jornades seguides marcat un o més gols per partit, fet que el fa entrar als llibres de la història del club.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics