Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Triple oferta televisiva aquest diumenge

Menú complet per no perdre's cap partit Menú complet per no perdre's cap partit

Els socis i aficionats de l'Europa podran veure, si així ho desitgen, tots tres partits en competició dels equips graciencs.

D'aquesta manera, es podrà connectar, via internet i en diferents plataformes, amb els duels del Primer Equip Masculí, el Primer Equip Femení i el Juvenil A. Pel que fa a l'equip de la Tercera Divisió masculina, el canal oficial del CE Europa a YouTube realitzarà la producció i emissió de l'Europa-Pobla de Mafumet amb la narració de Carles Garcia i els comentaris del jugador Miki Poveda.

Pel que fa al Primer Equip Femení, Joy Events, productora de tots els partits que ha ofert l'Europa fins ara per internet aquesta temporada, farà una singular i innovadora aposta mitjançant el seu canal de Twitch: es podrà seguir el partit, veure les jugades i escoltar els comentaris però en un format molt pensat per aquesta plataforma, més a l'estil dels 'casters' d'eSports, incloent un permanent xat amb els espectadors, amb interacció constant i que se situarà a la dreta de la pantalla i amb un un to desenfadat, a l'estil d'aquesta xarxa social cada dia més popular.

El Juvenil A també tindrà la seva quota de pantalla en el partit que jugarà a Sant Adrià contra l'Espanyol a la Divisió d'Honor. El portal 'Xala' oferirà el partit mitjançant ordinadors i tauletes o la seva descarregable 'app'.


EL MENÚ DEL DIUMENGE


PRIMER EQUIP MASCULÍ ·12 Hores · Nou Sardenya · EUROPA - POBLA DE MAFUMET · Es podrà veure aquí

PRIMER EQUIP FEMENÍ · 16 hores · Nou Sardenya · EUROPA - PALLEJÀ · Es podrà veure aquí

JUVENIL A · 11:30 hores · Ciutat E. Dani Jarque · ESPANYOL - EUROPA · Es podrà veure aquí

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics