Pol Morlans:"Quan em van dir d'anar convocat em vaig il·lusionar pensant en debutar"

01 Novembre 2022 Àngel Garreta
Morlans durant el primer minut sobre la gespa del Nou Sardenya en el partit contra la Rapitenca Morlans durant el primer minut sobre la gespa del Nou Sardenya en el partit contra la Rapitenca Àngel Garreta

L'Europa-Rapitenca va significar també el debut de Pol Morlans, de l'Europa B, en partit oficial amb la primera plantilla gracienca.

El jove lateral, de 21 anys, suma 3 temporades, amb la d'enguany, al segon equip sènior del club. Participant de diverses pretemporades d'estiu i partits amistosos, ahir va arribar l'hora del debut oficial amb el Primer Equip, jugant uns minuts al final del matx contra la Rapitenca.

El futbolista afirma, en declaracions als mitjans del club, que quan va saber que anava convocat estava preparant per debutar. "La millor manera de preparar-se és pensar que pots sortir al camp en qualsevol moment. Quan em van dir que anava convocat em vaig il·lusionar pensant en poder debutar", afirma Morlans, qui admet també que, en el moment de ser cridat per estrenar-se "no és que estigués nerviós, però sí molt atent i concentrat per a fer-ho el millor possible".

Preguntat sobre les seves sensacions a la gespa, el jove futbolista comenta que "vaig intentar fer el 100% del que em van dir des de la banqueta i després ajudar a la resta sobre el camp. Quan entres al terreny de joc els companys t'ho posen molt fàcil, donat que estan constantment parlant i ajudant-se entre ells".

Respecte com s'està desenvolupant la temporada dels dos equips sèniors masculins del club, el Primer Equip i el Filial, Morlans considera que " estem en dos contextos molt diferents. El Primer Equip està senzillament genial, no cal dir gaire cosa, només veus com es treballa i la unió que hi ha i entens perquè ho han guanyat tot. Amb el filial estem en una situació diferent. Som un equip molt jove i amb molt bons jugadors, on treballem molt bé entre setmana però els resultats no estan acompanyant. La majoria de partits som superiors quant a joc, però no en resultat, i al final el que compta és el resultat. Dit això, no tinc dubtes de que si seguim treballant com fins ara les coses aniran molt bé".

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell