Penja la bandera escapulada al balcó!

Que es noti que estem de play-off! Que es noti que estem de play-off! CE Europa

Falta un mes i una setmana per jugar la primera semifinal del play-off. Que tothom vegi que l'Europa encara té molt en joc!

Tens la bandera de l'Europa? Penja-la al balcó! Encara no la tens? La pots comprar sense moure't de casa a botiga.ceeuropa.cat amb tota comoditat. Des d'ara i fins que finalitzi la promoció d'ascens a Segona B, deixa la teva bandera al balcó. La lliga ha acabat, però no la competició per a l'Europa. A més, ara més que mai, hi ha molt en joc.

Ens trobem a 180 minuts de la glòria i Gràcia, Barcelona i qualsevol racó de món on hi hagi europeisme ha de fer-se notar que l'Europa en 'mode competició' i tots hi estem connectats amb ell. Penja la bandera i... envia'ns fotos a les xarxes socials citant l'Europa! ( @ceeuropa ).


Compra-la a la botiga abans de dimarts a les 15 hores

Si entres a la botiga oficial del club podràs fer la teva comanda i, si aquesta la realitzes abans del dimarts a les 15 hores, la teva bandera sortirà cap a l'empresa de missatgeria l'endemà. El club gestiona les comandes cada dimarts a la tarda. Si ho fas passat aquest termini, hauràs d'esperar una setmana més de marge per a rebre-la. Corre, no et quedis sense la teva bandera!

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics