La història recent de l'Europa B partit a partit

21 Desembre 2016 Àngel Garreta
Ja pots recordar tots els partits del Filial Ja pots recordar tots els partits del Filial CE Europa

El portal web oficial del club posa a disposició de socis i aficionats tot l'historial esportiu de l'Europa B des de la seva darrera fundació.

Al llarg de la història l'Europa ha tingut un segon equip sènior en diferents etapes, apareixent i desapareixent segons les dècades. Ara, des de la refundació del Filial l'estiu del 2012, els socis i aficionats poden consultar tots els partits de lliga de l'equip escapulat, des del 3-0 al Nou Sardenya contra els Veterans de Catalunya B d'inicis del curs esportiu 2012/2013 fins al darrer de tots de la present temporada.

A la secció 'Lliga partit a partit' del menú web del Filial, es poden consultar els resultats per temporada. Des del curs 2013/2014 també es pot, a més, fer 'clic' amb el ratolí o el dit (en pantalles tàctils) sobre el resultat de cada partit i veure la crònica corresponent. S'enllaça a totes les cròniques, ininterrompudament i jornada a jornada, des de la temporada 2013/2014 fins l'actual 2016/2017.

La pestanya corresponent a cada temporada futbolística també recull incidències destacades (partits amb canvi d'horari, ajornats, amb el rival no presentat, etc...) així com la classificació i destí final de l'equip un cop acabada la temporada regular.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell