Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La base: Juvenil A

28 Març 2019 Redacció
El Juvenil A és el 'top' dels equips formatius El Juvenil A és el 'top' dels equips formatius Arxiu CE Europa (Fran Capell)

El portal web del club continua la seva sèrie d'articles a fons sobre els diferents equips formatius: torn pel Juvenil A.

Juvenil A

El darrer dels equips formatius del club abans de donar el salt al futbol amateur, el Juvenil A, està finalitzant la seva temporada a Divisió d'Honor. Aquest dissabte tanca la lliga a casa i només li restarà un desplaçament. L'equip, en el seu retorn a la categoria més alta del futbol estatal està rendient d'una forma molt regular i mantenint-se entre els sis primers classificats tota la temporada. Tot un èxit pel grup i pel club.

A falta de dues jornades, l'equip es troba sisè, empatat a punts amb Mallorca i Cornellà. Per davant té a Zaragoza, Espanyol i Barcelona, és a dir, tota una fita poder competir contra aquests gegants i encara tenir opcions de jugar-se la quarta plaça. Acabi com acabi la lliga ho farà, segur, entre els sis primers en una categoria amb equips d'estructura professional.

El mèrit de la temporada és el d'un equip que ha cregut en les seves possibilitats, ha treballat molt i ha sabut competir cada partit posant les coses difícils als rivals. A casa, fent-se forts i fent grans partits, ha signat grans números. La temporada de l'equip ha enamorat a l'afició. Al record quedaran victòries de prestigi com al camp de l'Espanyol, a casa contra el Mallorca, Girona... uns èxits que li han servit per competir tota la temporada entre els millors. La plantilla que està signant aquesta històrica campanya esportiva està composada per jugadors que havien estat la temporada passada en l'ascens de l'equip des de Nacional: David Soriano, Jordi Rodríguez, Joel Jorquera, Iñaki Villalba, Tarik Fillali, Pau Sánchez, per jugadors del club com Gabriel Serra i Ignasi Lupón i les incorporacions d'aquest estiu: Èric Fernández, Sergi Llavaneras, Marc Juncà, Dani Torrecillas, Àlex Osorio, Arnau Arruebo, Adrià Bassols, Bruno Lorente, Jordi Masip, Thiago Pinto, Xavi Galan, Óscar Romero i Ivan Ariel Paredes.

També han pres part de la temporada, marxant de l'equip per diferents circumstàncies: Marc González, Josep Prudencio, Ricki Vidal i Guillem Nadal. El cos tècnic, amb alguna incorporació, és en essència el mateix de la temporada passada: al capdavant Gonzalo Riutort i el seu 'staff' format per Kentaro Tsuboi, Albert Clavero, Óscar Balaguer, Àlex López, Enric Vargas, Jon Sánchez, Roger Andreu, Kanji Awai i Paul Gutiérrez. Tots ells han fet una gran tasca i són part important d'aquesta temporada tan positiva.

El tècnic, Gonzalo Riutort remarca que "la valoració de la temporada és excel·lent, li podríem posar un 10 però ho deixarem en un 9 perquè sempre es pot fer millor, ser ambiciosos i ampliar els nostres límits. Competir a Divisió d'Honor agrada molt ja que jugues contra nombrosos equips representants de clubs professionals que tenen una estructura potent i que toca afrontar entrenant molt bé, competint i tenir èxit per sumar punts". L'entrenador apunta que li agradat molt l'ambient al Nou Sardenya "la gent suma molt i hem pogut veure alguns partits on la tribuna estava plena. Això com a tècnic i, òbviament, també els jugadors, ho vivim com un reforç i ens dona senyals d'haver fet les coses bé".

Sobre el grup, Riutort destaca "la capacitat de treball i sacrifici, creure en una idea i anar tots junts a per ella. També és destacable la forma en com han competit tots els partits, cosa difícil sempre de tractar els rivals de tu a tu, més si alguns, a priori, són superiors per estructura, nom o nivell de plantilla. L'equip ha fet una feina que cal posar el valor perquè té molt mèrit. La temporada era una incògnita com es desenvoluparia i és una categoria complicada i que exigeix moltíssim, la que més. En un ordre normal a dia d'avui encara hauríem d'estar lluitant per la permanència amb aquells clubs del nostre nivell, però sempre tens l'esperança de poder rendir més del que es pot esperar de tu, encara que les previsions més optimistes tampoc podien pensar en el rendiment que finalment hem tingut. Cal donar molt valor a aquesta temporada i a la feina de tots els integrants de l'equip. Esperem acabar les dues jornades que resten de la millor manera possible".


190328 juvenil A

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics