Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'Europa celebra els seus 115 anys amb el sopar de la Diada del Soci

11 Juny 2022 Redacció
El soci Antoni Pàmies no pot contenir l'emoció en rebre la seva insígnia El soci Antoni Pàmies no pot contenir l'emoció en rebre la seva insígnia Xavi de la Ossa

El club va fer entrega de les insígnies a 25 i 50 anys de fidelitat i un reconeixement institucionals a la penya Caliu Gracienc.

L'hotel Radisson Blu 1882 va tornar a acollir ahir una Diada del Soci tres anys després, no podent celebrar les edicions de 2020 i 2021 per la pandèmia de la Covid-19. Ahir, els socis que durant aquest període (2020-2022) van sumar 25 o 50 anys consecutius de carnet de soci, van rebre el seu homenatge pendent amb l'entrega de les insígnies de plata i or respectivament.

L'acte, presentat per Enric López Vilalta, periodista d'esports de TV3, va servir també per a repassar l'èxit esportiu del Primer Equip femení i el Filial del club, que han assolit el títol de lliga i l'ascens en les seves respectives categories. També es va retre homenatge a la Penya Europeista Caliu Gracienc, que a finals del 2021 va celebrar els seus 25 anys d'existència.

Per a cloure la Diada del Soci, els europeistes van poder escoltar el director esportiu Josep Maria Gené i els tècnics dels primers equips masculí i femení, Ignasi Senabre i Joan Bacardit, explicant a grans trets els objectius i planificació de la propera temporada. Un pastís amb l'escut de l'Europa i la xifra del 115è aniversari va servir per tancar una nit de retrobament, homenatges i records.


LLISTA DE SOCIS RECONEGUTS AMB INSÍGNIA A LA FIDELITAT

25 anys

Antonio Ruiz
Àngel Garreta
Hipólito Martín
Domingo Ayala
Pilar Grande
Francesc Boj
José Maria Álvarez
Sònia Juan
Antoni Francés
Marta Tomba

50 anys

Antoni Pàmies
Tomás Santiago
Carles Vallejo


Galeria d'imatges

Click to enlarge image 01.jpg

L'hotel Radisson Blu 1882 va acollir novament l'acte de la Diada del Soci / Galeria: Xavi de la Ossa

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics