Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El partit del Centenari entre Europa i Osasuna, per primera vegada sencer

Primícia europeista Primícia europeista CE Europa

Vas viure el partit del Centenari? El vols recordar? El vols veure per primer cop? No et perdis l'emissió del dia 12 a les 21:30 hores.

Per primera vegada a les xarxes socials el CE Europa realitzarà una 'emissió en directe', en aquest cas pel seu compte Twitter ( @ceeuropa ). Aquest 'Twitter Live' tindrà un contingut especial que no és actualitat, sinó un dels records més especials de la nostra història: l'emissió sencera del partit del Centenari, l'Europa-Osasuna del 5 de juny del 2007 al Nou Sardenya.

La realització, amb imatges exclusives del club i amb 3 càmeres enregistrant el partit, permetrà viure les gairebé dues hores de celebració: actes previs, actes institucionals a la mitja part i el partit sencer amb impressió en pantalla de minutatge del partit i gols. També, en els instants previs al partit, podrem veure i escoltar els testimonis actuals d'alguns dels protagonistes d'aquell duel en diferents aspectes dins i fora del terreny de joc.

No us perdeu la cita d'un moment especial: dimarts 12 de maig del 2020, a les 21:30 hores a Twitter. Serà la primera vegada a la història que els europeistes puguin reviure aquell partit sencer que, fins ara, no ha tingut emissio en cap mitjà audiovisual. A posteriori de l'emissió, el partit sencer es podrà recuperar per sempre més al canal YouTube del CE Europa.

Us deixem el trailer promocional de la retransmissió per Twitter:

 

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics