Imprimir aquesta pàgina

Recapte solidari d'aliments

Familiars i jugadors, menuts i grans, participant de la presentació i el recapte de fa 3 anys Familiars i jugadors, menuts i grans, participant de la presentació i el recapte de fa 3 anys Àngel Garreta

Un any més, la Fundació Privada Esportiva Europa organitza un recapte solidari d'aliments coincidint amb la presentació dels equips federats i escolars de la base masculina i femenina del CE Europa. Es podran entregar aliments al Nou Sardenya dissabte al matí i diumenge al matí.

Coincidint amb la presentació de la base esportiva i el gran derbi Europa-Martinenc de Tercera Divisió, l'Europa se suma un any més a la solidaritat amb el seu entorn social més proper. L'epicentre d'aquesta acció solidària serà la presentació que tindrà lloc el diumenge 21 a les 10:30 hores com a acte previ a la disputa de l'Europa-Martinenc de lliga (12 hores). Des d'aquestes línies animem als familiars del Futbol Base i Escola de Futbol, així com a socis i aficionats, a apropar-se al Nou Sardenya durant la jornada de lligueta escolar de dissabte al matí o durant el matí de diumenge per depositar la seva donació.

Com és costum en aquest tipus de recapte, es necessiten aliments no peribles, és a dir, de llarga durada de conservació (pasta, arròs, llegums, sucre, sal, galetes, sucs, productes en conserva...). El caràcter solidari del club i la Fundació serà un dels eixos sobre els quals girarà la presentació de diumenge al matí.

Articles més recents relacionats per etiquetes