Els socis aproven tots els punts de l'Assemblea

30 Octubre 2019 Redacció
El president Víctor Martínez abans de començar l'Assemblea El president Víctor Martínez abans de començar l'Assemblea Àngel Garreta

L'Assemblea General Ordinària de socis, una de les més curtes de durada dels darrers anys, aprova tots els seus punts de votació.

L'acte va començar ahir a les 19:30 hores i va finalitzar a les 21:35, només dues hores i cinc minuts de durada -tres minuts més que l'any anterior- d'una Assemblea, això sí, amb 11 punts de l'ordre del dia i on es va aprovar que el Nou Sardenya sigui espai lliure de fum. A la taula presidencial va fer acte de presència Jaume Manresa en representació de l'empresa encarregada de l'auditorial anual, Russell Bedford auditors. Davant un màxim de 49 socis en el moment de màxima presencia en sala, es van tractar els següents punts de l'ordre del dia:

Cal fer 'clic' amb el ratolí sobre les pestanyes per desplegar els continguts dels punts de l'ordre del dia
19:30 hores - Pren la paraula el directiu Agustí Tenllado, encarregat de moderar l'Assemblea. Davant el nombre de socis presents en aquell moment, s'aprova l'acta anterior per aquests resultats de votació:

21 a favor, 5 abstencions i cap vot en contra.

19:34 hores - Intervenen en aquest aspecte els directius Fidel Bernabéu (lectura de la memòria social) i Eduard Garreta (lectura de la memòria esportiva).
19:45 hores - El president Víctor Martínez fa un repàs general de les àrees econòmica, social i esportiva, tot recalcant el segon any d'abonaments a 50 euros i les converses a nivell municipal sobre l'estat de les instal·lacions.
19:56 hores - Prenen la paraula el vicepresident econòmic Ignasi Vinuesa i el tresorer Sergi Micolau. Després de repassar els comptes i atendre els dubtes econòmics dels socis, se sotmet a votació aquest punt. S'aprova l'estat de compte amb aquest resultat de vots entre els socis presents a la sala en aquell moment:

36 a favor, 4 abstencions i cap en contra.

20:23 hores - Intervenció del tresorer Sergi Micolau. Després de la presentació de les xifres, s'aprova aquest punt amb les següents votacions:

37 a favor, 3 abstencions i cap en contra.

20:29 hores - Pren la paraula el síndic Carlos Pablos i fa lectura als socis presents de l'informe anual de la seva àrea. Remarca que no hi ha hagut cap reclamació dels socis i anuncia la seva dimissió per motius personals que el mantindran força mesos lluny de Barcelona.
20:32 hores - Pren la paraula el president d'aquesta comissió, Carlos López, llegint el seu informe als presents. No hi ha cap queixa sobre el codi ètic del club. López comenta que la seva comissió escut l'auditor anual i comenta diferents aspectes de l'auditoria.
20:45 hores - El portaveu de la comissió, Pedro Giménez, comenta que no s'ha hagut de resoldre cap situació disciplinària.
20:47 hores - El president de la comissió, Xavier Guillen, renuncia a la presidència per motius laborals i personals i encoratja la resta de socis a seguir tirant endavant aquesta comissió.
20:50 hores - El president pren la paraula per sotmetre a votació dels socis declarar la prohibició de fumar al Nou Sardenya. Se sotmet a votació si aquest punt en concret de l'Assemblea es vota o s'ajorna per a una altra assemblea. 12 vots favorables, 6 en contra i una abstenció fan que s'acabi votant aquest punt. Finalment, 21 vots a favor, 6 en contra i 5 abstencions aproven prohibir fumar al Nou Sardenya.
21:09 hores - Diferents socis demanen torn de paraula formulant diferents qüestions i dubtes als quals dona resposta la Junta Directiva. Els socis van intervenir per exposar els següents temes:

- Proposta de dedicar una placa a Serracant, primer golejador el 1940 de l'estadi Sardenya

- Petició de reclamar a l'Ajuntament millores en llum i gespa a l'estadi

- Felicitació al club pel comunicat oficial arran de la sentència del procés

- Es pregunta si el club farà queixa formal a la FCF per les declaracions del tècnic Miki Carrillo, del Castelldefels

- Es pregunta sobre l'estat de la Fundació, el patronat, les seves activitats i estat de comptes

- Es recomana posar de nou el cartell del club a la cantonada de Sardenya amb Camèlies

- Es demana que els socis puguin retirar entrades per a familiars i amics a preu reduit el propi dia de partit

- Es pregunta quan hi haurà una botiga online al web del club

- Es mostra disconformitat sobre les entrades a 5€ a socis de la UE Sant Andreu i la seva principal penya

- Es demana separar la tribuna de la resta de graderies a nivell de preu i entrades

- Es pregunta si l'actual Junta es presentarà a la reelecció

acidH TEB SpecialOlympics