Imprimir aquesta pàgina

L'Europa passeja pels carrers guarnits

Foto de grup de l'Europa abans de començar la passejada Foto de grup de l'Europa abans de començar la passejada Àngel Garreta

Les plantilles masculina i femenina del Club Esportiu Europa van realitzar ahir la tradicional passejada per la Festa Major de Gràcia.

Amb cita a la Plaça Rovira i Trias com a punt de partida, les dues plantilles, acompanyades del president del club, Víctor Martínez, així com els directius Siscu Boj, Agustí Tenllado i Fidel Bernabéu, van participar d'aquesta tradició escapulada que serveix per explicar el 'matrimoni' Gràcia-Europa als jugadors i jugadores que s'incorporen al club per primera vegada.

Abans d'iniciar la marxa, el secretari de la Fundació Festa Major de Gràcia, Enric Bosch, va donar la benvinguda als europeistes explicant a grans trets el que significa la Festa Major i quins són els carrers que enguany tenen alguna singularitat, com els 80 anys consecutius guarnint de Puigmartí i Progrés -que van rebre un obsequi del club agraïnt la seva ininterrompuda tasca-, o la incorporació als guarnits de la Plaça del Nord -on es va entregar la bandera del CE Europa com a espai de festa guarnit per primera vegada-.

Iniciant el recorregut des de la part nord de la festa i acompanyats de la consellera gracienca Núria Pi, l'expedició europeista va coincidir a peu de carrer amb Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya .Pel camí, molts veïns de Gràcia van saludar els jugadors i jugadores del club. Al vídeo que es mostra a continuació es resumeix la passejada de l'equip i es poden escoltar les paraules d'Enric Bosch així com les valoracions del president Martínez i dels capitans de les primeres plantilles. 'Kaky' Fuentes i Àlex Cano. Sota el vídeo, recull de la jornada en una petita galeria d'imatges de la passejada.


Galeria d'imatges

Click to enlarge image 190817-passejada-01.jpg

Enric Bosch, secretari de la Festa Major de Gràcia, donant la benvinguda a l'Europa / Galeria: Àngel Garreta

Articles més recents relacionats per etiquetes