L'Europa passeja pels carrers guarnits

Foto de grup de l'Europa abans de començar la passejada Foto de grup de l'Europa abans de començar la passejada Àngel Garreta

Les plantilles masculina i femenina del Club Esportiu Europa van realitzar ahir la tradicional passejada per la Festa Major de Gràcia.

Amb cita a la Plaça Rovira i Trias com a punt de partida, les dues plantilles, acompanyades del president del club, Víctor Martínez, així com els directius Siscu Boj, Agustí Tenllado i Fidel Bernabéu, van participar d'aquesta tradició escapulada que serveix per explicar el 'matrimoni' Gràcia-Europa als jugadors i jugadores que s'incorporen al club per primera vegada.

Abans d'iniciar la marxa, el secretari de la Fundació Festa Major de Gràcia, Enric Bosch, va donar la benvinguda als europeistes explicant a grans trets el que significa la Festa Major i quins són els carrers que enguany tenen alguna singularitat, com els 80 anys consecutius guarnint de Puigmartí i Progrés -que van rebre un obsequi del club agraïnt la seva ininterrompuda tasca-, o la incorporació als guarnits de la Plaça del Nord -on es va entregar la bandera del CE Europa com a espai de festa guarnit per primera vegada-.

Iniciant el recorregut des de la part nord de la festa i acompanyats de la consellera gracienca Núria Pi, l'expedició europeista va coincidir a peu de carrer amb Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya .Pel camí, molts veïns de Gràcia van saludar els jugadors i jugadores del club. Al vídeo que es mostra a continuació es resumeix la passejada de l'equip i es poden escoltar les paraules d'Enric Bosch així com les valoracions del president Martínez i dels capitans de les primeres plantilles. 'Kaky' Fuentes i Àlex Cano. Sota el vídeo, recull de la jornada en una petita galeria d'imatges de la passejada.


Galeria d'imatges

Click to enlarge image 190817-passejada-01.jpg

Enric Bosch, secretari de la Festa Major de Gràcia, donant la benvinguda a l'Europa / Galeria: Àngel Garreta

acidH TEB SpecialOlympics