L'Europa eSports arrenca la temporada oficial aquest dilluns a la nit

14 Octubre 2018 Redacció
Una jugada d'un amistós d'aquesta pretemporada virtual Una jugada d'un amistós d'aquesta pretemporada virtual CE Europa

Aquest proper dia 15 l'Europa eSports debuta virtualment en la seva primera competició oficial a la lliga Progaming a les 23:30 hores.

Tot i que no és la lliga principal pel club escapulat, l'equip dirigit per Beltry debuta demà en el que ja es considera competició oficial. El sorteig de grups ha estat bastant desafortunat degut al gran nivell d’alguns dels equips que també debuten en aquesta competició.

Entre d’altres, trobem l’equip oficial del programa d’Atresmedia, 'El chiringuito de jugones', que juga a la Segona Divisió de la VFO. També hi és 'Mayango', equip de Primera Divisió de la competició principal pels escapulats. A ells se sumen equips com La Pobla de Mafumet, Art of Touch, AE eSports Club i d’altres amb cartell a la Virtual Football Organization.

El debut, que podreu seguir pel canal oficial de YouTube, serà precisament contra el conjunt del popular programa de TV, Chiringuito VFO. L’equip virtual del club espera fer un bon paper al grup més complicat dels quatre que conformen la Quarta Divisió d’aquesta lliga.


181014 esports 1

 

acidH TEB SpecialOlympics