Álvaro del Blanco, nou entrenador del Femení A

18 Juny 2015 Redacció
Del Blanco en la seva presentació com a nou tècnic escapulat Del Blanco en la seva presentació com a nou tècnic escapulat CE Europa

El Femení A ja té nou entrenador per a la propera temporada. El relleu de Carlos Navas l'agafa el que durant les darreres temporades ha estat entrenador del Femení A del Martinenc, Álvaro del Blanco. El tècnic, de 29 anys, té el títol Nacional d'entrenador i és llicenciat en INEF.

Pel nou entrenador del Femení A, "arribar a un club com l'Europa és un orgull i entrenar el seu Femení Nacional un salt esportiu important per mi" El coordinador del futbol femení escapulat, Jordi Vela, manifestava que "el nou entrenador s'adequa al perfil que buscàvem, entrenador jove i amb ganes de créixer juntament amb nosaltres".

El primer fitxatge, sota pals

Una segona novetat presenta també avui la primera plantilla femenina de futbol del club. Es confirma ja el fitxatge de la portera Jèssica Cobos procedent del San Gabriel. En els propers dies s'informarà de més altes i baixes del Femení A, que començarà la seva pretemporada el proper 17 d'agost.

acidH TEB SpecialOlympics