COPA CATALUNYA: GOL 100

El davanter Xavi va fer història al 2008


No totes les fotos històriques de l'europeisme han de ser en blanc i negre o tenen perquè remuntar-se a dècades anteriors. Ben recent hi ha un registre històric en una de les competicions més estimades a l'entitat: la Copa Catalunya. Al 2008 el davanter Xavi Garcia va marcar el gol 100 del conjunt escapulat en la història de les seves participacions a l'actual format modern (instaurat el 1989).

Corria un 25 de maig de 2008 quan l'Europa es va enfrontar al que ara és l'actual líder de Tercera Divisió, L'Hospitalet (llavors a Segona B) en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya i que, avui dia, representa el penúltim partit de l'Europa disputat en aquesta competició. El partit va acabar amb 3-1 per l'Europa i la classificació per la següent ronda on cauria eliminat pel Badalona, també de Segona B.

El primer gol d'aquell partit i que obria la llauna per l'Europa el va fer Xavi Garcia, actualment encara a les files del club. Aquella diana suposava la número 100 de l'Europa en el seu particular currículum dins la Copa Catalunya. Els dos gols que es van marcar de més en aquell partit i l'únic gol davant el Badalona conformen els 103 gols amb que l'Europa ha tancat, de moment, el seu total de participacions.
 

Xavi
Xavi celebra el gol 100 de l'Europa en Copa Catalunya al costat de Ramon Gatell i Benja

 

acidH TEB SpecialOlympics