Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

EL GRAN PORTER... RUIZ?

El defensa va aturar un penal sota pals


Aquesta imatge de la secció "Fotos Històriques" potser no és històrica com a imatge, però si que fa referència a un fet força insòlit i que no per ser recent (octubre de l'any 2000) deixa de ser històric. En un partit on el porter Serafin va ser expulsat, el defensa Ruiz, sota pals, va aturar una pena màxima. L'Europa havia fet tots els canvis i el que ningú pensava que pogués ser possible va passar. El més bo del cas és que Ruiz va salvar un punt.

Corria el 22 d'octubre de l'any 2000 i l'Europa jugava el seu partit de lliga de Tercera Divisió a La Verneda, terreny del Júpiter. Amb el marcador empatat 1-1, al tram final de partit i amb tots els canvis de l'Europa ja realitzats, el mític porter Serafín Guillén va ser expulsat al minut 90. El defensa Ruiz, que havia fitxat per l'Europa aquella mateixa temporada i, curiosament, provinent del Júpiter, va ser l'encarregat de posar-se sota pals, aturant el xut des dels onze metres d'un jugador grisgrana.

Aquella aturada va permetre l'Europa salvar un punt. A la tornada, l'Europa - Júpiter jugat al Nou Sardenya també va acabar 1-1, però aquell partit no va tenir, ni molt menys, una història tan i tan peculiar com aquesta.
 

Ruiz
Ruiz (segon de la fila de dalt començant per l'esquerra) i Serafin (el tercer) en una foto d'equip
de la temporada 2001/2002 al costat del punta Sergio, la fisioterapeuta Gisela de Dios, el
tècnic Moscoso (ja a la fila inferior) i els migcampistes Antoni Amorós i Pau Clavero.

 

acidH TEB FederacioAcell