agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

SORTIR VOLANT DE L'ESTADI

El Nou Sardenya, improvitzat heliport


Als estadis de futbol s'hi pot accedir de diferents maneres i es pot entrar per diferents parts. El públic pot entrar a la grada, els periodistes a les cabines de premsa, els jugadors als vestuaris... però poques vegades es veu algú arribant al cercle central des de l'aire i en helicòpter. Això va passar al 2003. L'estadi, ple de gom a gom, va assistir a un fet insòlit al terreny de joc del Club Esportiu Europa.

A l'estadi gracienc es van celebrar, durant uns anys, algunes edicions de la vessant esportiva solidària de la 'Marató de TV3'. Famosos, polítics, presentadors de televisió, actors, exfutbolistes i altres personalitats famoses d'altres entorns socials es van donar cita a les instal·lacions escapulades per prendre part d'uns partits amistosos que tenien com a finalitat destinar el preu de l'entrada a causes benèfiques.

Al desembre de l'any 2003, però, un fet va acabar de donar espectacularitat a l'acte, moments abans de començar el partit de futbol. Un equip de TV3, amb Pere Escobar al capdavant, va aterrar al cercle central del camp per fer una connexió televisiva en directe. L'helicòpter va volar per tot arreu de Catalunya per repassar en quin estat es trobaven totes les activitats paral·leles de la 'Marató'.
 

Helicòpter
Un helicòpter de la Generalitat, llogat per TV3, va aterrar sobre la gespa del Nou Sardenya
en l'acte esportiu de la "Marató de TV3" al desembre de 2003.

 

acidH TEB SpecialOlympics