Articles filtrats per data: Febrer 2019 - ceeuropa.cat - ceeuropa.cat http://www.ceeuropa.cat Fri, 29 Mar 2024 06:24:38 +0100 ca-es Destacats: 2 i 3 de març http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/destacats-2-i-3-de-marc http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/destacats-2-i-3-de-marc Destacats del cap de setmana

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: Son Sardina - EUROPA
Categoria: Segona Divisió
Jornada: 20
Dia: Diumenge 3 de març
Hora: 12:00

Cap de setmana contra conjunts balears pels equips de la secció 'Destacats' del CE Europa. El Femení A jugarà diumenge al matí contra el Son Sardina en una visita on no podrà comptar amb les baixes habituals de les lesionades Eybis, Laia, Ari, Nany i Clara. Tampoc hi podran ser Ferreras i Joanna per sanció. La convocatòria de l'equip la completaran les juvenils Núria, Itziar i Montse.


EUROPA B


Jornada de descans del campionat.


JUVENIL A

Partit: EUROPA - Manacor
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 25
Dia: Divendres 1 de març
Hora: 17:30

En un dia gens habitual pel futbol, el divendres, el Juvenil A de l'Europa rebrà el Manacor amb la intenció de seguir sumant per acabar la temporada el més a dalt possible un cop certificada matemàticament la permanència. L'extraordinària campanya gracienca arriba al punt dels objectius assolits i ara es tracta de competir però sobretot passar-ho molt bé per gaudir d'un any que serà recordat durant molt de temps. L'equip europeista tindrà les baixes de Masip, sancionat, Thiago, Arru, Pau i Lupon, lesionats, i el dubte de Llava.

 

 

]]>
no-spam@ceeuropa.cat (Redacció) Notícies Thu, 28 Feb 2019 10:11:28 +0100
El recorregut d'Els Ben Plantats per Sant Medir http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/el-recorregut-d-els-ben-plantats-per-sant-medir2 http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/el-recorregut-d-els-ben-plantats-per-sant-medir2 Els capitans de l'Europa tornaran a repartir caramels per la nit

El proper dilluns 4 de març se celebra Sant Medir pels carrers de Gràcia. En aquest article repassem horaris i recorreguts escapulats.

S'apropa març i això vol dir que la festa de Sant Medir és a tocar. Enguany, el tradicional festeig del 3 de març salta al dilluns dia 4 pel fet de caure en diumenge. Matí i tarda del dilluns les diferents colles sortiran a repartir caramels dalt de cavalls i camions. Per a l’Europa, després de refundar la colla d’Els Ben Plantats l’any 2016, serà el tercer any seguit que desfilarà pels carrers de Gràcia com a colla pròpia, recuperant la tradició de 1926 que va fer d’aquesta colla una de les més populars i singulars.

De fet, encara avui és singular. Els seus romeus i romeves tenen una sèrie de condicions particulars, a banda de l’apreci i estima per l'Europa. Pel matí, nens i nenes de les categories formatives de l'entitat són els encarregats d'enfilar-se als camions a llançar caramels. Al vespre, la tradicional baixada pel carrer Gran de Gràcia agrupa els adults, liderats pels capitans i tècnics de les primeres quatre principals plantilles de l'entitat, així com directius.

Formar part de la colla

Qualsevol persona interessada en afegir-se als membres d’Els Ben Plantats pot contactar amb la colla a benplantats@ceeuropa.cat o bé a les xarxes a @elsbenplantats No cal ser soci de l’Europa ni cap condició especial per formar-ne part, només ganes de passar-ho bé, pagar una petita quota anual (la més baixa de totes les colles) i participar de les activitats.

El recorregut

Els romeus i romeves d’Els Ben Plantats es donaran cita a les 9 del matí del proper 4 de març per carregar forces amb un bon esmorzar. Posteriorment, a les 10 del matí, iniciaran el recorregut matinal des de l’Estadi Nou Sardenya i baixant pel carrer Sardenya. S’estima que, aproximadament, el recorregut pugui durar unes tres hores o una mica més. La dolça comitiva recorrerà els carrers en l’ordre de circulació que figura al mapa inferior i passarà, com és tradició, pel bell mig de la Plaça de la Vila a la meitat del seu recorregut.

L’ordre exacte de carrers -tret que hi hagi alguna modificació de darrera hora per incidències de trànsit- serà el següent. Estadi Nou Sardenya - Sardenya - Providència - Alegre de Dalt - Pi i Margall - Escorial - Travessera de Gràcia - Passatge Nogués - Taxdirt - Secretari Coloma - Encarnació - Joan Blanques - Rabassa - Providència - Biada - Torrent de l’Olla - Diluvi - Plaça de la Vila -  Goya -  Gran de Gràcia - Montseny - Perla - Sant Lluís - Escorial - Camèlies - Estadi Nou Sardenya.


190228 santmedir S

 

]]>
no-spam@ceeuropa.cat (Redacció) Notícies Thu, 28 Feb 2019 07:52:55 +0100
La base: Femení 7 http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/la-base-femeni-7 http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/la-base-femeni-7 Coneixem a fons el Femení 7

El portal web del club continua la seva sèrie d'articles a fons sobre els diferents equips de Futbol Formatiu: torn pel Femení 7.

Femení 7

El Femení 7, de categoria infantil, juga actualment a la Primera Divisió de la categoria, al grup 2, al costat d’onze equips més. L’equip està composat per jugadores alevins i infantils. Són nenes nascudes entre el 2005 i el 2008, etapa en la qual ja es pot apreciar una evolució, també a nivell físic-competitiu, on es junten diferents etapes de formació. L’equip està format per dotze jugadores, on tres d’elles repeteixen respecte la temporada anterior, que són les capitanes Paula López i Aintza Martínez i Lea Menduiña. Cal destacar que fins a sis jugadores van donar el salt a aquest equip procedents de l’Escola de Futbol no federada. Aquestes són Martina del Rio, Adriana Enseñat, Martina Lligoña, Mireia Martín, Bruna Solà i Lucía Varela. Són les més joves de l’equip, nascudes el 2008.

Les cares noves d’aquest any són Naroa Gurruchaga, Natàlia Cantal i Carlota Puig. A nivell competitiu, actualment l’equip es troba classificat en darrera posició del campionat amb només 3 punts, podent guanyar només un partit, i a domicili, al camp del Santa Susanna el passat 1 de desembre. Tot i els resultats, les xifres no desmereixen l’esforç i sacrifici que fan a cada partit cadascuna de les jugadores. L’equip, no obstant, ha marcat gol en cada jornada que ha disputat fins ara i mai ha abaixat els braços ni s’ha donat per vençut, lluitant fins sentir el xiulet final. Això diu molt d’aquestes jugadores a nivell de superació, més enllà de les derrotes. El seu tècnic és en Marc Serra, qui viu la seva segona temporada al club.

Als seus 22 anys és la primera temporada que dirigeix aquest equip, ja que l’anterior ho feia al futbol 11 amb el Femení B. L’acompanya, en la seva primera temporada al club fent de segon entrenador Antoni Bernel. En declaracions de Marc Serra, tot i els resultats l’experiència “està resultant molt positiva, on l’objectiu d’aquesta temporada inicial és consolidar l’equip i tenir una base sòlida per a futures temporades”. Per a ell “ser entrenador ho significa tot i em sento afortunat per fer el que m’agrada”. A nivell de la plantilla el tècnic vol “transmetre valors i coneixements a les jugadores. En destaco molt positivament la seva capacitat de sacrifici i esforç, així com la cohesió que hi ha entre totes dins el grup”.


190228 base A

]]>
no-spam@ceeuropa.cat (Redacció) Notícies Thu, 28 Feb 2019 07:15:45 +0100
Shadow Squad, rival al play-off http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/shadow-squad-rival-al-play-off http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/shadow-squad-rival-al-play-off Comença l'hora de la veritat

Mala sort per a l'Europa eSports en el sorteig del play-off d'ascens. Es jugaran passar de ronda a doble partit davant Shadow Squad.

El rival ha finalitzat com a campió del seu grup de regional. Curiosament, aquest equip ja va coincidir amb els escapulats a la lliga Progaming. El primer rival per a l'ascens de la història escapulada ja té tres precedents contra l'equip gracienc: tots tres partits finalitzats amb victòria de Shadow Squad: dos a Progaming i un a la Copa.

Tot està per dir i decidir però cert és que l'Europa no ha tingut sort amb el sorteig. Si la moneda cau cara o creu se sabrà aquest dijous 28 de febrer. A les 23 hores el partit d'anada i, immediatament, el de tornada, tots dos en directe pel canal de YouTube dels eSports de l'Europa.

 

]]>
no-spam@ceeuropa.cat (Redacció) Notícies Wed, 27 Feb 2019 18:39:23 +0100
Bases dels concursos a les xarxes socials http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/bases-dels-concursos-a-les-xarxes-socials http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/bases-dels-concursos-a-les-xarxes-socials Normes de participació als concursos del club

En aquest article disposem les bases de participació i protecció de dades dels concursos del CE Europa a les xarxes socials oficials.

Bases dels concursos digitals

El Club Esportiu Europa, mitjançant qualsevol de les seves xarxes socials oficials, organitza diferents tipus de concursos ja sigui per iniciativa pròpia o en acord amb una altra entitat o empresa. La participació en aquests concursos és oberta a tothom tret que les pròpies normes concretes de cada concurs, especificades en el 'post' corresponent a les xarxes, indiquin qualsevol altra condició.

Els passos a seguir per a participar de ple dret en cada concurs s'especificaran també en els missatges públics i de participació a les corresponents xarxes. Ja sigui que el concurs comporti facilitar qualsevol tipus de dada personal o virtual o bé siguin requerides aquestes dades per a contactar amb el guanyador, totes elles seran tractades d'acord amb la llei de protecció de dades.


El CE Europa es reserva el dret de:

1) Anul·lar un concurs per motiu de força major.

2) Deixar desert el guanyador per motius i situacions que no s'ajustin a aquestes bases.

3) Ampliar o retallar el període de participació per motius de força major, de calendari, estratègics o condicionants.

4) Impedir la participació a qualsevol concursant que no s'ajusti a les normes del concurs i a normes generals de bona conducta.


Els concursos podran tenir, ocasionalment o permanentment, els següens condicionants o necessitats:

1) Demanar dades personals del guanyador/a a efectes de concurs, localització i entrega de premis.

2) Fotografiar el guanyador/a amb algun representant del club, a les seves instal·lacions i/o representants i instal·lacions d'empreses col·laboradores

3) Declarar un guanyador com a no guanyador i tornar a sortejar el premi si aquest no respon a la crida del club com a notificació del seu premi en el període indicat quan el club s'hi hagi posat en contacte.

 

Els concursants tenen les següents obligacions per tal d'optar a premi:

1) Acceptació d'aquestes bases

2) Ser major d'edat

3) Habilitar les seves xarxes socials per a la recepció de missatges privats a fi i efecte de poder-hi contactar de forma privada per a notificar possibles premis.


Els concursants tenen els següents drets de participació en el concurs:

1) Accedir, tractar, rectificar o anul·lar les seves dades personals que hagin pogut ser facilitades als registres del CE Europa

2) Refusar el premi si les condicions per a guanyar aquest no són acceptades

 

No complir algun dels punts anteriors per part dels participants al concurs pot permetre al CE Europa no declarar un guanyador o retirar un premi a un guanyador. En tot cas la participació es dona per entesa com voluntària i aquestes bases per llegides, donat que seran enllaçades i notificades per a la seva lectura en cada obertura de concurs. Qualsevol condició extra no registrada en aquestes bases serà especificada en el 'post' del concurs corresponent.

 

]]>
no-spam@ceeuropa.cat (Redacció) Notícies Wed, 27 Feb 2019 12:06:54 +0100
Sergi Monsó: "Visc a Gràcia i va ser especial marcar en el trofeu que duu el seu nom" http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/sergi-monso-visc-a-gracia-i-va-ser-especial-marcar-en-el-trofeu-que-duu-el-seu-nom http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/sergi-monso-visc-a-gracia-i-va-ser-especial-marcar-en-el-trofeu-que-duu-el-seu-nom Monsó ja ha jugat amistosos amb el Primer Equip gracienc

Dos 'hat-tricks' seguits han tornat a posar en òrbita el davanter del Filial. Entrevistem Sergi Monsó, qui va fer pretemporada al Primer Equip.

Entre els diferents joves jugadors del Filial que van participar d'amistosos de pretemporada amb l'equip de Tercera Divisió, un d'ells va tenir un protagonisme especial: Sergi Monsó. El davanter va jugar uns minuts en diferents partits però va destacar el dia del trofeu Vila de Gràcia marcant el gol de l'Europa contra el Lleida Esportiu de Segona B.

Monsó va realitzar la pretemporada amb el Primer Equip al costat de dos companys seus que també destacaven: Joan Castells i Albert Martí. En l'amistós davant el Castelldefels a Els Canyars el nostre protagonista va començar a notar molèsties i finalment va haver de ser operat d'una hèrnia inguinal. El 19 de gener, en el primer partit que suposava l'inici de l'actual ratxa de 6 victòries seguides, Monsó va reaparèixer jugant cinc minuts contra el Young Talent. Des de llavors ha anat guanyant ritme i protagonisme fins marcar 6 gols en dues jornades: tres contra el Pubilla Casas i tres contra el Canyelles.

Quina manera de tornar als terrenys de joc i quina ratxa, amb dos 'hat-tricks' seguits!
La veritat que he tornat amb molta il·lusió. Aquestes dues darreres jornades he tingut bona sort de cara a gol i els meus companys m'estan ajudant molt amb bones passades. Al cap i a la fi, la meva principal feina és fer gols i tot i no fer-ne cap en els primers 4 partits que vaig jugar, sabia que arribarien.

Equip i tu heu viscut vides paral·leles en diferents àmbits, esportiu i físic. Quan l'equip queia al pou estaves lesionat i quan reneix tornes en la teva millor versió.
Va ser molt dur no poder gaudir del futbol durant tants mesos. Ha sigut casualitat que abans perdíem massa punts i ara gairebé cap. A nivell personal només intento contagiar les meves ganes de guanyar a l'equip però penso que tots, col·lectivament, hem patit un canvi de xip general.


190227 monso 1

 

Quin factor és la clau d'aquesta ratxa tan impressionant?
Crec que ens ha canviat la mentalitat amb la que sortim al camp. Ja no sortim com l'equip que està al pou de la classificació, sinó com un equip que pot guanyar a qualsevol rival si juguem al 100%. Ara estem amb la màxima confiança i ganes d'acabar la temporada com es mereix el club.

Us esperàveu sortir tan aviat del pou i amb tant de marge sobre el descens com el que hi ha ara?
Sincerament no. Ningú s'ho esperava tan ràpid. No per una qüestió de falta de qualitat, sinó perquè canviar una dinàmica de forma tan radical és impossible que no sorprengui, fins i tot a nosaltres. Estem amb moltes ganes d'assolir la salvació virtual i seguir gaudint del que resta de temporada.

Vas fer la pretemporada amb el Primer Equip i vas marcar el gol de l'equip contra el Lleida Esportiu al Vila de Gràcia. Com vas viure aquella experiència?
Va ser molt especial. No tots els dies tens l'oportunitat de demostrar la teva qualitat davant un gran equip de Segona B com és el Lleida Esportiu. Visc a Gràcia des de petit i va ser especial marcar en el trofeu que duu el seu nom.

Cap a quin futur mira Sergi Monsó?
Ara mateix tinc la vista posada en el que resta d'aquesta temporada i ajudar l'equip a estar el més a dalt possible a Segona Catalana, però també tinc esperança de rebre una trucada del Primer Equip per la temporada vinent. Aquesta il·lusió sempre hi és, la tenim tots. Jo, com he dit abans, és l'equip del meu barri i per mi seria un honor poder lluitar per moltes victòries amb l'escapulada la temporada que ve.


190227 monso S

 

 

]]>
no-spam@ceeuropa.cat (Àngel Garreta) Notícies Wed, 27 Feb 2019 07:58:22 +0100
Com es disputa el play-off dels eSports? http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/com-es-disputa-el-play-off-dels-esports http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/com-es-disputa-el-play-off-dels-esports Els escapulats aspiren a l'ascens en l'any de la seva creació

El dijous 28 de febrer comença la promoció d'ascens per a l'Europa eSports. Com es disputa aquesta modalitat en el món virtual FIFA?

Els equips aspirants a pujar de categoria des de la darrera divisió (on s'ha inscrit el recent fundat Europa) a la penúltima categoria virtual, ho faran sota aquest context i dates:

1) 28 de febrer: Els quatre primers classificats de Regional juguen els 1/64 de final

2) 3 de març: Els guanyadors de la ronda anterior juguen els 1/32 de final

3) 4 de març: els jugadors de la ronda anterior juguen els 1/16 de final. Els que guanyin aquesta eliminatòria pujaran directament de categoria

4) 6 de març: els equips perdedors de 1/16 de final tindran una repesca jugant amb els diferents classificats dels grups de Quarta Divisió -en les posicions 11è i 12è- que lluitaran per la permanència.

 

]]>
no-spam@ceeuropa.cat (Redacció) Notícies Tue, 26 Feb 2019 10:44:50 +0100
Xifres de la lliga regular dels eSports http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/xfires-de-la-lliga-regular-dels-esports http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/xfires-de-la-lliga-regular-dels-esports quadre oficial d'estadístiques VFO al FIFA

Un cop finalitzada la fase regular de la lliga a la VFO, repassem les estadistiques dels jugadors escapulats a la competició del FIFA 19.

No ha estat una segona volta fàcil pels europeístes després d'una primera part del campionat que prometia grans alegries. Els del Nou Sardenya es van desinflar al tornar de les vacances nadalenques i l'equip va patir una baixada important en el seu joc. Tot i això, els jugadors han tingut bons números per a ser la temporada de debut dels eSports escapulats.

En la faceta golejadora, Besieger13 ha estat el màxim realitzador de l'Europa amb 19 gols. El segueix BeltryHD, amb 14 dianes. Tots dos han jugat 20 partits a la lliga regular, per la qual cosa el ratio gols/partit és prou positiu: 0,95 pel pitxitxi de l'equip i 0,70 pel capità. En l'àmbit assistent, MrkShini ha donat 8 passades de gol, seguit per Besieger13 i Beltry, amb 6 cadascú.

Entre d'altres dades, l'Europa ha estat el segon equip amb més triomfs (18) i el tercer màxim golejador amb 46 gols. També ha estat el tercer millor assistent amb 31 passades que han acabat amb gol i el segon equip menys golejat. Només dues targetes grogues i cap de vermella. Registres que, recordem, han permès a l'Europa eSports finalitzar com a segon classificat a la seva primera participació a la VFO.

 

]]>
no-spam@ceeuropa.cat (Redacció) Notícies Mon, 25 Feb 2019 17:04:45 +0100
Galeria d'imatges del cap de setmana http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/galeria-d-imatges-del-cap-de-setmana39 http://www.ceeuropa.cat/el-club/historia/dades-lliga-a-lliga/galeria-d-imatges-del-cap-de-setmana39 Jugada del derbi Benjamí A-Martinenc

Cada dilluns, després de la jornada de base del cap de setmana, oferim galeria fotogràfica d'una selecció de partits d'equips escapulats.

A continuació es mostren imatges dels següents equips: Prebenjamí C, Benjamí A, Benjamí E i Aleví E. Podeu contrastar les imatges de la galeria amb els marcadors dels partits que es poden consultar als resultats de la setmana.

]]>
no-spam@ceeuropa.cat (Redacció) Notícies Mon, 25 Feb 2019 16:44:45 +0100
Si us plau, que inventin una tercera volta! http://www.ceeuropa.cat/equips-principals/filial/lliga/croniques/si-us-plau-que-inventin-una-tercera-volta http://www.ceeuropa.cat/equips-principals/filial/lliga/croniques/si-us-plau-que-inventin-una-tercera-volta El Filial es troba en estat de gràcia

Exhibició total i set en blanc de l'Europa B al camp del Canyelles (0-6) per sumar 19 dels darrers 21 punts en una remuntada històrica.

Lliga · Jornada 23 · 24/02/19 · 12 hores
 
CANYELLES
0 - 6 EUROPA
 
bannercroniquesfilial
 

Sis gols i sisena victòria seguida a la lliga per passar del penúltim lloc de la classificació a una ja còmode desena posició, vuit punts per sobre la zona de perill. Si la lliga arriba a tenir una tercera volta, l'equip estaria en dinàmica i números d'ascens.

Quant al partit d'avui, el Canyelles ha esperat l'Europa al darrere i el conjunt escapulat ha tocat més la pilota. Sergi Monsó, protagonista del seu segon 'hat-trick' consecutiu en lliga, ha avisat en els primers minuts i ha estat el protagonista posterior d'una acció clau del partit. A la frontal i en una opció clara de rematada, el defensa Félix, darrer home del Canyelles, ha fet caure Monsó i ha vist la vermella directa. Per a més 'inri' dels locals, la falta s'ha convertit en el 0-1, marcat per Miki Puerto.

Al minut 29 ha arribat el 0-2, obra de Sergi Monsó després de regatejar el porter. En tres minuts més, partit vist per a sentència amb el 0-3 un minut més tard i, acte seguit, el 0-4. Abans del descans el Canyelles ha tingut la seva opció més clara en un córner refusat per Tomás i que, en segona instància, Ignasi ha tapat la rematada del davater rival.

A la represa, control del 'tempo' de joc per a l'Europa, qui ha buscat més opcions de gol en l'espai que concedien els vermells. Sergi Monsó, al minut 74, ha posat la cirereta del pastís de la seva actuació abans de deixar el terreny de joc per efectuar un canvi. L'Europa B ha pogut fins i tot fer debutar dos jugadors del Juvenil A, Juncà i Óscar, aquest darrer, a més, autor del 0-6 definitiu.

[block type="rounded" color="#FFF" background="#317a99"]La fitxa tècnica del partit[/block]

[block background="#F5F5F5"]

CANYELLES: Ivan, Kevin (Vladimir, 60'), Félix, Saul, Francesc (Josep, 84'), Adrià, Manuel (Nil, 45'), Xavier (Carlos, 45'), Àlex (Zoran, 45'), David i Ignacio.

EUROPA: Tomàs, Ignasi, Juanma, Gerard, Kevin (Juncà, 67'), Castells, Rafa (Marc Muñoz, 84'), Kengo, Sergi Monsó (Óscar, 75'), Miki Puerto i Jan (Roldan, 57').

ÀRBITRE: Carlos Prim Rende (Barcelona), assistit per Carlos Penas Oliva i Anas Ouaddi Sissaoui (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Saul i Carlos (Canyelles) i a Jan, Sergi Monsó i Gerard (Europa). Vermella directa a Félix -minut 17- (Canyelles).

GOLS: 0-1 (Miki Puerto, 18'); 0-2 (Sergi Monsó, 29'); 0-3 (Sergi Monsó, 30'); 0-4 (Miki Puerto, 32'); 0-5 (Sergi Monsó, 74'); 0-6 (Óscar, 78'). [/block]


[block type="rounded" color="#FFF" background="#317a99"]Incidències[/block]

[block background="#F5F5F5"]

[icon name="icon-trophy"] Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

[icon name="icon-comment"] Rècord històric de victòries consecutives (6) de l'Europa B a Segona Catalana.[/block]

]]>
no-spam@ceeuropa.cat (Redacció) Cròniques Sun, 24 Feb 2019 17:33:22 +0100