agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Quina és la millor foto 2016/2017?

12 Juliol 2017 Redacció
Els europeistes poden triar la foto favorita a Twitter Els europeistes poden triar la foto favorita a Twitter CE Europa

Una temporada dona per a moltes fotos a ceeuropa.cat. Quina és la foto disparada durant la passada lliga que més us ha agradat?

Diferents circumstàncies poden fer que una foto tingui molt pes o simbolisme. Pot ser l'estètica, la dificultat per realitzar-la, l'espectacularitat de la mateixa o com de determinant o històric és el moment que captura. Al departament de premsa del club hem fet una tria prèvia de quatre imatges: Cano celebrant el gol del triomf davant el Peralada (1-0) a l'estadi, el mateix Cano davant l'olotí Marc Mas xutant la pilota davant un espectacular toll d'aigua, la celebració de Dani Pujol certificant la permanència a Tercera i Xavi Civil celebrant el gol que donava el primer triomf de l'Europa a Nou Barris en tota la seva història.

Com es pot triar la foto favorita?

Twitter serà el canal pel qual es triarà la millor foto i amb votació oberta a tothom. Al compte @ceeuropa es publicaran les quatre fotos que també veieu a continuació i quedarà com a millor foto de la temporada aquella que tingui més 'favorits' entre els seus registres. La data límit per votar és el dimarts 18 de juliol.


170712 millorfoto 1
Aquesta imatge a Olot destaca per la seva espectacularitat

170712 millorfoto 2
Dani Pujol certifica la permanència la darrera jornada

170712 millorfoto 3
Cano celebra el gol que donava el triomf davant el Peralada

170712 millorfoto 4
Una imatge per a la història: triomf a casa de la Montañesa

 

acidH TEB SpecialOlympics