Golejada en el primer triomf de pretemporada

24 Agost 2017 Redacció
Segon amistós de l'agost Segon amistós de l'agost Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

En el segon amistós de pretemporada, el Femení A va golejar per 0-5 el Levante Las Planas. Les cinc dianes van caure en una gran primera part.

Amistós · 23/08/17 · 21 hores

LEVANTE LP
0
- 5

Un primer temps completíssim va servir per deixar sentenciat el matx, especialment en cinc minuts inspiradíssims (del 30 al 35) on van caure del segon al quart gol. Clara va ser la golejadora de la nit amb un particular hat-trick aconseguit en 18 minuts.

L'equip gracienc va deixar sentenciat el matx gràcies a una gran organització defensiva, recuperant la pilota en camp del Levante, i també a una pressió efectiva en intensitat. Joc igualat durant els primers 15 minuts, costant una mica crear joc combinatiu. Clara, un autèntic mal de cap per a les defenses locals, va posar els dos primers gols al marcador en dues jugades cara a cara amb la portera rival. A partir d'aquí el partit es va trencar i l'Europa, gràcies a un gran joc, va augmentar l'avantatge. Alcocer va culminar una jugada combinativa, Clara va marcar el tercer del seu compte particular i Zaira va tancar el marcador.

A la segona meitat, les visitants van poder augmentar l'avantatge amb dues rematades al travesser, però el marcador ja no es va moure més per a tranquil·litat del Levante. Les gracienques van convèncer i ara ja esperen el partit de divendres a Gavà on jugaran les semifinals de la Copa Catalunya contra el potent Barça de Champions.

LEVANTE LP: Anna Armengol, Patricia Alba, Nerea ,Belen, Maria Rubio, Andrea Pueyo, Debora, Laura Caballero, Maria Ines, Patricia Saiz i Carla... Van completar la convocatòria: Nora, Sonia Vega, Dayanna Ruth, Claudia, Nadia i Tamara.

EUROPA: Ari, Kaky, Nany, Julia, Sitja, Pili Porta, Andrea Porta, Alcocer, Adriana, Zaira i Clara... Van completar la convocatòria: Pou, Eybis, Laia, Sonia, Anabel i Claudia.

GOLS: 0-1 (Clara, 17'); 0-2 (Clara, 30'); 0-3 (Alcocer, 32'), 0-4 (Clara, 35'); 0-5 (Zaira, 43') .