agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Destacats: 8 i 9 de setembre

08 Setembre 2018 Redacció
Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: Seagull - EUROPA
Categoria: Segona Diivisió
Jornada: 1
Dia: Diumenge 9 de setembre
Hora: 12:00

Després d'una pretemporada impecable amb ple de victòries, arriba el plat fort de la lliga només començar la temporada. El Femení A escapulat visitarà Badalona per veure's les cares amb un dels màxims favorits al títol, el Seagull. Per a aquest partit el tècnic europeista Toni Camacho no podrà comptar amb Farreras, per motius laborals, ni amb Mei, encara pendent de resoldre tràmits burocràtics.

 

EUROPA B

Partit: Sant Andreu B - EUROPA
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 2
Dia: Diumenge 9 de setembre
Hora: 18:00

Arriba el derbi de filials i ho fa amb diverses baixes a les files gracienques. La victòria en el primer partit de lliga es va cobrar el 'KO' de Kevin Rodríguez (fractura nasal de la qual serà operat el proper divendres). Tampoc podran formar part de la convocatòria Albert Martí i Sergi Monsó, dos dels jugadors que van fer la pretemporada amb el Primer Equip i que s'estan recuperant de les seves lesions. La convocatòria gracienca també es veurà afectada per l'absència d'Albert Grau i Joan Pijuan, que es troben representant la selecció sots'21 d'Andorra al campionat d'Europa de la categoria. En el capítol de bones notícies, Tomás Terrats, porter que va cobrir bona part de les convocatòries de la temporada passada al Primer Equip per la lesió de Fer i que va arribar a disputar 2 partits, podrà entrar en convocatòria.

 

JUVENIL A

Partit: EUROPA - Penya Arrabal
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 2
Dia: Diumenge 9 de setembre
Hora: 12:00

Després de sumar un bon punt a Cornellà en l'estrena de la Divisió d'Honor, el Juvenil A de l'Europa afronta el seu debut a casa contra l'equip balear Penya Arrabal, també recent ascendit a la categoria. L'equip europeista té pràcticament disponible tota la plantilla, a excepció de Pau Sánchez, lesionat a l'escalfament del partit a Cornellà i que tindrà de temps de recuperació un període entre 4 i 6 setmanes. L'encontre es jugarà en horari matinal, fora del que serà habitual en el Juvenil A gracienc a casa, per normativa federativa en tractar-se d'un rival balear, que no disposa de vols de tornada durant la tarda-vespre.

 

 

acidH TEB SpecialOlympics