Destacats 10 i 11 de novembre

09 Novembre 2018 Redacció
Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: EUROPA - Igualada
Categoria: Segona Divisió
Jornada: 9
Dia: Diumenge 11 de novembre
Horta: 17:00

El Femení A escapulat no es pot permetre més ensopegades si no vol perdre el tren de la zona alta de la lliga en una temporada decisiva amb reestructuracions de categories. Visitarà el Nou Sardenya un Igualada que es troba quatre punts per sota a la classificació. L'equip escapulat només arrossega les baixes de llarga durada de Nany i Eybis. La resta d'efectius de la plantilla, disponibles.

 

EUROPA B

Partit: Mataró - EUROPA
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 11
Dia: Diumenge 11 de novembre
Hora: 17:00

Res a perdre i molt a guanyar. L'Europa B, que la passada jornada va tallar la ratxa de set derrotes seguides amb un triomf en el dia d'estrena a la banqueta de Carles Moya, visita ara el camp del líder de la categoria, el Mataró, conjunt cridat a l'ascens i a recuperar millors categories que li eren més pròpies en el passat. L'equip escapulat té, sobre el paper, la visita més complicada de totes. L'afrontarà sense els lesionats Sastre, Albert Martí i Monsó. Francisco i Tomàs estaran pendents del seu estat físic fins al darrer moment.

 

JUVENIL A

Partit: EUROPA - Lleida Esportiu
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 11
Dia: Dissabte 10 de novembre
Hora: 17:15

Després d'empatar en la seva visita al camp del cuer i comprovar -com ja se sabia- que no hi ha res regalat a Divisió d'Honor, l'equip de Gonzalo Riutort afrontarà la visita del Lleida Esportiu, primer dels equips que ara marca del descens de categoria amb 8 punts, set per sota d'un Europa que no podrà comptar, per a la convocatòria, amb els lesionats Arru, Thiago, Pau, Lupón i Gonzo ni amb el sancionat Sori.

 

 

acidH TEB SpecialOlympics