agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

La segona xarxa social en nombre de seguidors del CE Europa, Instagram, ha superat ja la barrera dels 6.000 'followers'.
La secció 'El Reportatge', dins el TN Vespre d'ahir diumenge a TV3, va destacar l'Europa en la gestió de l'accés a l'estadi.
Acabada definitivament la temporada 2019/2020, el lloc web oficial entra en període d'estiu durant unes setmanes.
El CE Europa descriu les imatges que acompanyen les seves informacions amb contingut llegible per a aplicacions adaptades.
No sempre les gravacions d'entrevistes i vídeos surten a la primera. Us oferim un petit recull de preses falses de la temporada.
Després de només cinc dies de vida, la botiga virtual del CE Europa treu fum. La mascareta és el producte més demanat.
En el mateix dia del 113 aniversari del club, l'Europa ofereix un regal especial a la seva afició: l'estrena de la botiga virtual del club.
El Club Esportiu Europa afegeix una xarxa social més al seu ventall i se suma a Twitch, la xarxa especialitzada en videojocs.
El compte oficial del CE Europa a Instagram ( @ceeuropa ) creix fins més enllà dels 5.000 seguidors i oferint nous continguts.
Quarta entrega d'aquest popular i clàssic joc de tota la vida on cal trobar quins set elements hi ha diferents entre dues imatges.

acidH TEB SpecialOlympics