El Femení A s'estrena amb derrota

18 Agost 2019 Redacció
Una jugada del duel disputat ahir Una jugada del duel disputat ahir Jornada Prèvia

L'equip sènior femení del club va disputar ahir el seu primer amistós de pretemporada caient per 4-1 a domicili contra el Sant Gabriel.

Amistós · 18/08/19 · 18 hores

SANT GABRIEL
4 - 1 EUROPA

L'inici del matx va ser molt disputat i amb poques ocasions pels dos equips, fins que al minut 28 una pèrdua de pilota al mig del camp la va aprofitar el 'Sangra' per fer l'1-0 de xut creuat de la protagonista del partit: Paula Sánchez, autora de les quatre dianes locals.

Abans de finalitzar la primera part, bona contra de les locals per fer el 2-0. A la represa, un Sant Gabriel més despert va obrir més marge al marcador amb dianes de Paula Sánchez. Pel cantó escapulat, Pili Porta va ser l'autora del gol de l'honor gracienc. Al final del matx l'Europa va pressionar bé, però no va poder retallar més les diferències.

La fitxa tècnica del partit segons acta FCF

SANT GABRIEL: Alba, Mireia, Laura, Lara Rabal, Mònica, Lara Palomino, Malena, Paula Navas, Natàlia, Carla i Paula Sánchez... Van completar la convocatòria i el partit: Sara, Vanessa, Noèlia i Júlia.

EUROPA: Gigi, Moyano, Zaira, Itziar, Laia, Andrea Porta, Carlota, Míriam, Clàudia Francès, Cos i Montse Amella... Van completar la convocatòria i el partit: Pili Porta, Ari, Nany i Clàudia López.

ÀRBITRE: Ylenia Sánchez Miguel (Penedès-Garraf).

TARGETES: Grogues a Mònica (Sant Gabriel) i Pili Porta (Europa).

GOLS: 1-0 (Paula Sánchez, 28'); 2-0 (Paula Sánchez, 37 '); 3-0 (Paula Sánchez, 48'); 3-1 (Pili Porta, 54'); 4-1 (Paula Sánchez, 62').