Thuasne realitza una sessió de treball amb els fisioterapeutes del CE Europa

22 Novembre 2018 Redacció
Una imatge de la reunió Una imatge de la reunió CE Europa

L'empresa Thuasne, patrocinadora del club i productora de productes ortopèdics, va reunir-se amb els fisios escapulats.

Al llarg d’una mica més d’una hora de sessió de treball, l'equip de fisioterapeutes del club va exposar als responsables de Thuasne quines són les principals patologies i dolències que es trobem al club, des d’esportistes dels principals equips fins al Futbol Formatiu i Escola.

Davant aquests problemes i reptes, Thuasne va exposar el ventall de productes que ofereix i les solucions que poden proposar. La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya va acollir una sessió dinàmica, interactiva i enriquidora. Els responsables de Thuasne van mostrar diferents productes que l'equip de fisios del club va poder provar, veure, tocar, valorar i preguntar dubtes i casos concrets amb els que es troben en el dia a dia.

Aquesta trobada s'emmarca dins del patrocini que Thuasne fa de l'Europa B i per extensió de la relació de col·laboració de les dues entitats i de la distribuïdora/comercialitzadora oficial de Thuasne, Ortopèdia Curto. El CE Europa està interessat en que els seus esportistes rebin la millor atenció possible tot vetllant per la seva salut.

L'acte va comptar amb la presència de Ricardo Somosierra ('key account manager' de Thuasne), Eva Morte (assessora tècnic-comercial a Catalunya), Sergi Sanchís (tècnic ortèsic d'Ortopèdia Curto) i Mercè Casacuberta (gerent d'Ortopèdia Curto).

acidH TEB SpecialOlympics