Imprimir aquesta pàgina

Destacats: 9 i 10 de novembre

08 Novembre 2019 Redacció
Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: Pardinyes - EUROPA
Categoria: Lliga Nacional
Jornada: 9
Dia: Diumenge 10 de novembre
Hora: 16:00

El Femení A escapulat es desplaçarà diumenge per la tarda al camp del Pardinyes totalment en quadre. L'equip dirigit per Fran Güells no podrà comptar amb Eybis i Moyano (lesió), Abad, Farreras i Alba per motius personals i d'estudis i Carlota, convocada com a membre d'una mesa electoral.


EUROPA B

Partit: Molletense - EUROPA
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 10
Dia: Dissabte 0 de novembre
Hora: 16:30

El Molletense, setè a la classificació, quatre punts per sobre el Filial de l'Europa, rebrà un Europa B que la setmana passada es va retrobar amb el triomf. Per primera vegada en tota la temporada el tècnic Carles Moya podrà comptar amb la totalitat dels jugadors per confeccionar la convocatòria.


JUVENIL A

Partit: EUROPA - Gimnàstic Tarragona
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 10
Dia: Dissabte 9 de novembre
Hora: 17:15

Duel de gran nivell el que acollirà el Nou Sardenya demà a la tarda entre el Juvenil A escapulat i el Nàstic. El tècnic escapulat, Gonzalo Riutort, només tindrà la baixa de Pratse, lesionat, al moment de confeccionar la convocatòria. L'Europa buscarà un triomf per consolidar-se al mig de la taula.

 

 

 

 

Articles més recents relacionats per etiquetes