Imprimir aquesta pàgina

Conveni amb l'Hotel Barcelona 1882

23 Novembre 2018 Redacció
Mai una signatura de conveni havia resultat tan informal Mai una signatura de conveni havia resultat tan informal Àngel Garreta

L'Europa i el nou hotel gracienc, situat a tocar de la Sagrada Família, arriben a un acord comú de col·laboració.

L'Hotel Barcelona 1882 és un hotel diferent en tots els aspectes, fins i tot a l'hora de fer-se la foto de signatura del conveni, de forma relaxada a la terrassa de l'edifici. És diferent pel seu compromís amb el medi ambient, la seva eficiència energètica i la responsabilitat social.

La cuina del nou hotel fa servir productes de quilòmetre zero i l'empresa s'implica en la vida social i cultural del barri on està ubicada, fomentant la cultura, la gastronomia i les tradicions locals. Des d'ara, Hotel Barcelona 1882 es converteix en aliat del CE Europa, signant un conveni pel qual l'Europa podrà intercanviar serveis i avantatges, disposar de sales de reunions o celebració d'esdeveniments.

La directora de l'hotel, Anna Castan. i el president del CE Europa, Víctor Martínez, van signar l'acord al recinte hoteler en una visita dels responsables de l'equip escapulat a les instal·lacions.


181123 hotel 1
Anna Castan i Víctor Martínez a la terrassa de l'hotel amb vistes a la Sagrada Família

Articles més recents relacionats per etiquetes