Conveni amb l'Hotel Barcelona 1882

23 Novembre 2018 Redacció
Mai una signatura de conveni havia resultat tan informal Mai una signatura de conveni havia resultat tan informal Àngel Garreta

L'Europa i el nou hotel gracienc, situat a tocar de la Sagrada Família, arriben a un acord comú de col·laboració.

L'Hotel Barcelona 1882 és un hotel diferent en tots els aspectes, fins i tot a l'hora de fer-se la foto de signatura del conveni, de forma relaxada a la terrassa de l'edifici. És diferent pel seu compromís amb el medi ambient, la seva eficiència energètica i la responsabilitat social.

La cuina del nou hotel fa servir productes de quilòmetre zero i l'empresa s'implica en la vida social i cultural del barri on està ubicada, fomentant la cultura, la gastronomia i les tradicions locals. Des d'ara, Hotel Barcelona 1882 es converteix en aliat del CE Europa, signant un conveni pel qual l'Europa podrà intercanviar serveis i avantatges, disposar de sales de reunions o celebració d'esdeveniments.

La directora de l'hotel, Anna Castan. i el president del CE Europa, Víctor Martínez, van signar l'acord al recinte hoteler en una visita dels responsables de l'equip escapulat a les instal·lacions.


181123 hotel 1
Anna Castan i Víctor Martínez a la terrassa de l'hotel amb vistes a la Sagrada Família

acidH TEB SpecialOlympics