Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Presentades a les oficines del club les butlletes de suport al segon procés de Moció de Censura

19 Juliol 2022 Redacció
Comunicat del club Comunicat del club CE Europa

El següent pas d'aquest procediment serà formar la Mesa del Vot de Censura tal com recullen els estatuts.

Els socis impulsors de la moció van entregar dilluns a la tarda a la seu del CE Europa un total de 79 signatures de socis sobre un cens de 379. L'entrega es va fer en presència del Síndic del Soci, Xavier Guillén, a petició dels socis que presenten la moció. Un cop feta l'entrega, serà necessari validar 57 d'aquests suports (el 15% del cens) per arribar a la convocatòria de la votació.

A partir d'ara hi ha 10 dies hàbils on la Junta Directiva del club ha de constituir la Mesa del Vot de Censura. Aquesta estarà integrada per un total de 5 membres dels quals 2 d'ells seran els 2 primers socis signants de la sol·licitud de moció de censura, 2 membres de la Junta Directiva (designats per la mateixa) i un delegat de la Federació Catalana de Futbol (designat per la pròpia FCF) i que serà el president de la Mesa.

Un cop constituïda, la Mesa haurà de revisar, en un màxim de 10 dies hàbils, que la sol·licitud té els requisits necessaris i els suports presentats són el número suficient de socis per promoure-la. La Mesa es pronunciarà sobre l'admissibilitat de la sol·licitud del vot de censura i, en cas afirmatiu, es requerirà a la Junta Directiva que convoqui l'acte de votació en un termini no inferior a 10 dies hàbils ni superior a 20 des del moment d'aquesta petició de la Mesa.

Dins dels dies hàbils no es contemplen els diumenges ni el mes d'agost, més no hàbil com indiquen els estatuts del club. Per tant, l'últim dia hàbil abans del mes d'agost és dissabte 30/07 i el primer després del mes d'agost és el dijous 01/09.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics