Imprimir aquesta pàgina

Pastells, millor jugador de Tercera Divisió segons Ràdio Marca Barcelona

12 Juny 2015 Àngel Garreta
Pastells aplaudint al públic en deixar el terreny de joc contra el Barcelona B Pastells aplaudint al públic en deixar el terreny de joc contra el Barcelona B Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El proper dimarts dia 16 de juny el programa 'Marcador Catalunya' de Ràdio Marca Barcelona farà la seva entrega anual dels premis 'Campió' als millors jugadors, porters, tècnics i àrbitres. El lateral escapulat Sergi Pastells rebrà el trofeu a millor jugador de Tercera.

Aquest espai radiofònic del cap de setmana, dirigit i presentat per Ricard Vicente, va sumant punts als diferents jugadors de Segona B, Tercera i Primera Catalana segons la valoració dels locutors presents als camps de futbol jornada rere jornada. En finalitzar la temporada el 'Marcador Catalunya' organitza els premis 'Campió' on també tenen reconeixement els màxims golejadors, tècnics i àrbitres, així com premis a equips revelació o al joc net.

Segons les valoracions dels gairebé 10 mesos de competició, el programa ha considerat al lateral Sergi Pastells com millor jugador de la Tercera Divisió en qualsevol de les demarcacions. L'entrega de premis tindrà lloc el dimarts 16 a les 20 hores al restaurant Napoletani D.O.C. de Castelldefels.

Articles més recents relacionats per etiquetes