agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Obert el termini d'acreditació de mitjans per a tota la temporada 2017/2018

29 Agost 2017 Redacció
Cal contactar amb el mail web@ceeuropa.cat per acreditar-se Cal contactar amb el mail web@ceeuropa.cat per acreditar-se Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'Europa falicitarà als mitjans que vulguin cobrir tota la temporada escapulada a Tercera un passi acreditatiu sota els següents requisits.

Per tal de poder accedir a l'obtenció d'un carnet anual de premsa, cal complir amb les característiques recollides en aquest procediment d'acreditació (vàlid també per a partits puntuals). Pel proper partit a casa del Primer Equip de l'Europa ja no seran admesos els carnets de la temporada anterior 2016/2017 i caldrà accedir a cobrir el partit informativament amb el nou passi 2017/2018 o, en el seu defecte, amb una acreditació puntual sol·licitada per a aquest partit.

El CE Europa només acreditarà per a tota la temporada tots aquells mitjans, periodistes i reporters gràfics que tinguin com a objecte mostrar el seu treball informatiu de forma pública i regular mitjançant un mitjà escrit (premsa, blog...), ràdio, televisió, galeria d'imatges o xarxa social destinada a tal efecte. Qualsevol altra demanda d'acreditació es considerarà puntual (pràctiques universitàries, scouters d'altres clubs, premsa rival de visita en un únic partit per temporada...) i serà necessari sol·licitar-la partit a partit i sota acceptació final del club.

NOTA IMPORTANT: Els carnets propis dels mitjans que acrediten els seus treballadors no són vàlids. Cal haver contactar amb el departament de premsa pel procediment d'acreditació corresponent al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i haver rebut l'acceptació de la petició. Sense la conformitat com a resposta no es considera acceptada l'acreditació.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics