Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La Clínica Nostra Senyora del Remei i l'Europa continuaran fent camí junts!

13 Juliol 2022 Redacció
Laia Puig, Víctor Martínez i Lluís Viguera en la signatura del contracte de renovació Laia Puig, Víctor Martínez i Lluís Viguera en la signatura del contracte de renovació Xavi de la Ossa

Des del gener de 2021, la Clínica Nostra Senyora del Remei és el principal patrocinador i el centre de referència del club en serveis mèdics i de diagnòstic.

La relació entre el CE Europa i la Clínica del Remei continuarà unida un any més després de la renovació de l'acord entre les dues parts signat el passat dilluns 11 de juliol entre Laia Puig, gerent de la Clínica del Remei, Lluiís Viguera, director general corporatiu de l'Institut de Religioses de Sant Josep de Girona (al qual pertany la Clínica) i Víctor Martínez, president del club.

Així doncs, les dues entitats gracienques continuen un camí exitós fins a la data, amb un ascens i campionat de Tercera RFEF per part del Primer Equip masculí, que ha viscut aquesta última temporada a Segona RFEF portant el nom del Remei arreu. També destaca l'ascens i el campionat de Primera Nacional aconseguit pel Primer Equip femení, que la temporada que ve lluirà amb orgull el logotip de la Clínica del Remei allà on vagi.

Des del Club Esportiu Europa estem orgullosos de renovar el nostre vincle amb la Clínica Nostra Senyora del Remei, clínica de referència de l'Europa on socis, esportistes i famílies del club gaudeixen de tots els serveis i especialitats mèdiques amb un tracte molt càlid i proper. Entre altres serveis, la Clínica del Remei proveeix d'hospitalització, unitat de cures intensives, un servei d'urgències 24 hores, així com posa a l'abast de la nostra base social totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques.

A més, esperem continuar repetint èxits com els obtinguts fins ara i que la relació consolidi el creixement de les dues entitats. Continuem amb més força, companys!

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics