agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Europa passeja per la Festa Major

16 Agost 2017 Àngel Garreta
El club ha recorregut els carrers guarnits El club ha recorregut els carrers guarnits Àngel Garreta

El Primer Equip i el Femení A han representat el club celebrant el Bicentenari de la Festa Major de Gràcia i recorrent els seus carrers guarnits.

A dos quarts de set de la tarda i amb la Plaça Joanic com epicentre, l'Europa ha començat la seva ruta pels carrers de la Festa Major. Vestits amb la nova roba de passeig de la marca Umbro, així com la nova motxilla, els jugadors de les dues principals plantilles del club s'han submergit en el gracianisme i han fet pinya tot celebrant els 200 anys de La Festa.

Un cop iniciat el camí i a l'altura de Joan Blanques, el gruix de jugadors i jugadores s'ha dividit en dues parts (amb meitat de nois i noies a cada banda) per poder recòrrer la part sud i nord de Gràcia en una tarda i representar el club per tots els carrers. Els futbolistes han gaudit de la festa, la música, s'han fet fotografies amb alguns aficionats i socis, han rebut regals i s'han fotografiat amb els responsables dels carrers.

La passejada s'ha convertit en un nou costum europeista per vincular la Festa Major amb l'Europa i traslladar al coneixement dels futbolistes (especialment els nous) què és el gracianisme i quina importància té l'Europa a la Vila de Gràcia i la Vila de Gràcia per a l'Europa.

Galeria d'imatges

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics